WHAT? Realityhunks vil stifte eget parti - Her & Nu

WHAT? Realityhunks vil stifte eget parti

Paradisoerne Lenny og Philip mener selv, at de har en masse gode idéer til et parti, som de ville overraske med til næste Folketingsvalg.

Af Lykke Buhl - 6. juni 2019 kl. 07:25

Forleden var Philip og Lenny mødt op på Pilestræde i København for at snakke om deres Viafree-program ‘Spindoktorerne’ til en BT Live.
Her endte de to paradisoer med at planlægge, at de skal stifte et parti, der skal hedde Festaberne eller Paradisoerne.
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
Det første valgløfte, der falder Lenny ind til deres nye parti, er, at der “konstant skal være fri bar på gymnasierne”. Men der afbryder Philip ham.
– Jeg tror, vi skal tage det lidt mere seriøst, det kan være, det kommer til at ske. Vores valgløfter, det ville jo være fri wifi til alle, alle skal have en ven, og der skal være plads til alle under den her dyne, Danmark er, forklarer Philip, der suppleres af Lenny med forslagene “dyner og hovedpuder” til alle, samt et løfte om “god energi”.
LÆS OGSÅ: ‘Ex On the Beach’-Tabita løj om graviditet: Derfor gjorde jeg det

Artiklen fortsætter efter videoen med Line, der gerne både vil være politiker og nøgenmodel

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-hunk med i stor Netflix-serie
Da de to herrer er yderst populære på de sociale medier, så regner de med, at det nok skal blive nemt at samle de 20.000 vælgererklæringer, der skal til for at få lov til at starte et parti, der kan stille op til Folketingsvalg i Danmark.
– Det kan godt komme til at ske! Hvis vi nu keder os en aften og tænker: “Skulle man bare have 20.000 af de der underskrifter, så får man sit eget parti”, lyder det fra Philip, der fortsætter, efter han er blevet bakket op af Lenny:
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program
– Det skal vi da gøre, bare for at gøre det, bare for at pisse på det hele!
Herefter diskuterer de to paradisoer lidt videre om deres ret særprægede parti, der åbenbart selv skal have en højrefløjs-, venstrefløjs- og midterpolitiker, og altså dermed ikke skal være et internt enigt parti.
– Nu kører det, vi gør det. Jeg skal have en fed valgplakat, griner Philip.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste

Det skal komme som en bombe

For Philip især har det været interessant at beskæftige sig så meget med politik, som han har gjort på det seneste i Viafree-program ‘Spindoktorerne’ – og han var da også nede og stemme i går.
Det fortæller han til Realityportalen, hvor han også bekræfter, at hans og Lennys navn måske skal være på stemmesedlen til næste Folketingsvalg.
– Skal vi stille op, så skal det komme som en bombe, ikke? Nu er overvejelsen oppe i hvert fald, og pludselig en dag om fire år, så er vi helt glemt, og så står vi der. BANG, så hænger vi der. “Mor, jeg har gjort det, jeg hænger på lygtepælen!”, lyder den skægge kommentar fra Philip.
LÆS OGSÅ: Lykkeligt realitypar afslører familieforøgelse
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program