WHAT! Philine oppe at slås med paparazzi over nøgenbillede - Her & Nu

WHAT! Philine oppe at slås med paparazzi over nøgenbillede

En ganske almindelig strandtur tog en dramatisk drejning, da Philine og Bendtner opdagede, at der lå nogen på lur bag klippen.

Af Lærke Stræde - 26. marts 2020 kl. 18:57

Philine Roepstorff, 27, er vant til at få taget letpåklædte billeder, når hun med sit arbejde rejser verden rundt. Men grænsen gik for den unge model og influencer, da hun opdagede, at en paparazzi lå på lur og skød topløse billeder af hende, uden hun var på arbejde, og uden hun vidste af det.
I dagens afsnit af ‘Bendtner & Philine’ fortæller kendisparret om deres ubehagelige oplevelse på en strand i Mexico. Parret blev gjort opmærksomme på paparazzien af nabohotellet, og Philine besluttede sig for at tage sagen i egen hånd.
LÆS OGSÅ: Kort efter utroskab: Bendtner planlægger bryllupsrejse
– Jeg tog håndklædet på og vadede op på klippen. Så siger jeg pænt til ham, at han skal være sød at slette billederne foran mig, og det vil han ikke. Så siger jeg, at så er jeg nødt til at tage hans memory card. Og så siger han, at det kan jeg bare lige prøve på, fortæller modellen, som derefter besluttede sig for at tage kampen op.
– Det endte med, at vi kom totalt op at slås. Jeg holder virkelig godt i hans taske. Og det ender med, at han på en eller anden måde får hevet mig ud over den dér klippe, og jeg hænger fast med bare tæer. Det var helt skandaløst, siger hun.
LÆS OGSÅ: WHAT: Denne deltager er tilbage i ‘Ex on the Beach’

Bendtner måtte slå koldt vand i blodet

Bendtner nåede at komme kæresten til undsætning, men han måtte træde varsomt, fordi han på daværende tidspunkt gik en dom i møde for at have overfaldet en taxachauffør. Ikke desto mindre tog han situationen mindst lige så alvorligt som Philine.
– Det er sindssygt farligt, for hvis du falder ned derfra, så overlever du ikke, siger han.
Følg fodboldspilleren og modellens glamourøse og til tider dramatiske liv i programserien ‘Bendtner & Philine’, som sendes hver torsdag på Dplay.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson Ekspeditionen’ udskudt på ubestemt tid

 Se klippet herunder, hvor Philine fortæller om om hændelsen