CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks - Her & Nu

CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks

Nogle forhold ender så skidt, at man må ty til alternativer.

Af Anna Løwe - 23. marts 2020 kl. 20:55

I sidste uge kunne Realityportalen fortælle, at ‘Paradise Hotel’-aktuelle Tobias havde slået op med sin kæreste efter et forhold på 3-4 uger, og han nu skulle flytte ind i sin nye lejlighed efter.
Nu viser det sig imidlertid, at historien var fake. Tobias føler sig nemlig chikaneret af en tidligere kæreste, og hende ønskede han altså at få ram på.
LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Tobias og Sarah efter ‘Paradise’? Nu åbner Tobias op 
– Mit og Amalies (Tobias’ kæreste, red.) breakup var et stunt, fordi jeg er blevet udsat for kæmpe chikane af min eks. Og – som vi vidste – ville hun gå mere amok, hvis Amalie og jeg gik fra hinanden, fortæller Tobias Realityportalen og fortsætter:
– Ganske rigtigt modtog jeg endnu flere chikanerende beskeder, hvilket hele tiden var planen. Amalie og jeg har altså ikke på noget tidspunkt været fra hinanden, og nu er vi flyttet sammen.
LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf

Ville teste folk

Ifølge Tobias gik stuntet ikke ud på at ramme én specifikt, men han ville derimod afprøve folk:
– Jeg har ikke ønsket at få ram på nogen, jeg ville bare se, hvordan folk reagerede. Og ganske rigtigt begyndte Amalie at få hadebeskeder om mig fra alle mulige mennesker, der har ondt i røven og gerne vil ramme mig, forklarer Tobias.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe siger undskyld: Jeg tænkte ikke over konsekvenserne
– Selvom jeg er en offentlig person, har jeg også et privatliv. Men nogen vil have ram på mig, og jeg ville se, hvor vidt den ville gå.
Tobias ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvem den konkrete ekskæreste er, eller hvem han og Amalie har modtaget chikanerende beskeder fra.
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament