WHAT! ‘Paradise Hotel’ vender tilbage med to sæsoner

Det populære program trodser coronakrisen og optager nu hele to sæsoner i Mexico i den kommende tid.

Af Lykke Buhl - 6. januar 2021 kl. 15:04

‘Paradise Hotel’ vender tilbage i år, og i denne måned begynder optagelserne med Rikke Gøransson i front til hele to sæsoner, der bliver optaget lige efter hinanden. Det skriver Ekstra Bladet.

– Det var en ultimativ betingelse for os, at vi havde en plan, der kunne sikre både deltagernes og produktionsholdets sikkerhed under deres ophold. Det har vi nu, og den følger de danske sundhedsmyndigheders retningslinjer og indebærer i tillæg massiv testning af både deltagerne og produktionsholdet – før og løbende under opholdet, forklarer Nent Group Denmarks programdirektør Kenneth Kristensen til mediet.

Herunder kan du se sidste års startcast i ‘Paradise Hotel’

‘Paradise Hotel’ sæson 16 blev sendt tilbage i starten af 2o2o (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i stor forvandling: Så meget kostede operationen

Det bliver dermed den 17. og 18. sæson af ‘Paradise Hotel’, som skal filmes her i den kommende tid, og det foregår vanen tro på et luksushotel i Mexico.

Først optages den 17. sæson, der skal gøre det ud for 2021-sæsonen, og lige derefter optages den 18. sæson.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist status

Rikke Gøransson: Det bliver meget anderledes

Også værten på ‘Paradise Hotel’, Rikke Gøransson, bekræfter, at optagelserne snart går i gang, og hun befinder sig allerede i Mexico til det indledende arbejde forud for optagestart.

– Aldrig har jeg sat så meget pris på at være tilbage i min strandhytte og gøre mit fantastisk privilegerede arbejde som jeres værtinde på ‘Paradise’. Vi kommer til at være i en lukket boble, så turen bliver meget anderledes end den normalt er for os alle. Måske vi også får lidt kuller af at glo på hinanden, MEN jeg er så glad for bare at må glo på mere end 5 i de her ekstraordinere tider, skriver hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lea Hvidt Kessler chokerer alle med overraskende billede

Her forklarer hun dog også, at hun godt ved, at det er en speciel situation, hvor Danmark er mere eller mindre lukket ned, mens paradisoer og produktionshold strømmer til de varme himmelstrøg i Mexico.

– Jeg kan godt forstå, hvis nogen kan have svært ved at rumme eller unde os, der får lov til at arbejde ude lige nu, men jeg håber på kærlighed og begejstring fra de flestes side over at ‘Paradise’ får lov at leve gennem corona alligevel, så der er noget solskin og et peak ind i vores fremtidige frihed i stedet på skærmen snart, skriver hun.

Herunder kan du se Rikke Gøranssons opslag

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson)

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner smider Philine ud

Læs mere om