WHAT! ‘Paradise Hotel’ fik Stine til at skifte navn

Paradisoen har valgt at ændre sit fornavn efter sin hjemkomst fra Mexico

Af Lotte Knudsen - 22. september 2021 kl. 11:01

Sæson 18 af ‘Paradise Hotel’ er netop skudt i gang. 10 unge singler er tjekket ind på det luksuriøse hotel i Mexico, og blandt dem er 19-årige Stine.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-David indrømmer: Jeg var helt ude og sejle

Efter hjemkomsten fra hotellet kan Stine afslørere, at hun blevet kærester med ‘Paradise’-hunken Andreas, og derudover har hun også en anden indrømmelse.

Stine har nemlig ændret navn til Nora.

– Jeg har i mange år vidst, at jeg gerne ville skifte navn. Jeg har altid haft en følelse af, at når folk brugte mit navn, var de irriterede på mig. Der var bare noget, som føltes forkert, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Nye værter advarer: ‘Paradise Hotel’ bliver ikke det samme i år

Der var dog to ting, som stod i vejen for navneskiftet. Den ene var en angst, som ‘Paradise’-Stine lider af. Hun har i lang tid ikke turde tage skridtet, men det vendte ‘Paradise Hotel’ op og ned på.

– Det gik op for mig, at hvis jeg kan rejse til Mexico alene og tage det skridt, så kan jeg også ændre mit navn, slår ‘Paradise’-Stine fast.

Den anden ting var Stines mor.

– Jeg var bange for, hvordan mine mor ville have det med, at jeg skiftede det navn, som hun har givet mig og holder af, fortæller hun.

Efter flere forhandlinger lavede Stine en sær-aftale med sin mor.

– Jeg fortalte hende, at hvis jeg gjorde det, så måtte hun altid kalde mig Stine, men alle andre skal selvfølgelig respektere det, fortæller ‘Paradise’-Stine

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-babe afslører køn på baby

Hvorfor Nora?

Stines nye navn er Nora, og det er der en god og simpel grund til.

– Jeg har altid synes, at Nora er et mega smukt navn, og jeg har vidst, at hvis jeg skulle få en pige, så skulle hun hedde Nora, Luna eller Alma, men så tog jeg bare Nora selv, fortæller hun.

Paradisoen er indforstået med, at mens sæson 18 af ‘Paradise Hotel’ ruller over skærmen, bliver hun blandt andet i medierne omtalt ved sit gamle navn.