WHAT: ‘Nybygger’-deltager rejser 16.000 kilometer for kærligheden

Det er nu otte år siden, at Reece troppede op hjemme hos Caroline med sit surfbræt under armen.

Af Lotte Knudsen - 7. november 2021 kl. 8:55

For nogle findes kærligheden lige rundt om hjørnet, mens den for andre gemmer sig på den anden side af jordkloden. Sidstnævnte var tilfældet for australske Reece, 34, som blev håbløst forelsket i Caroline, 29, fra Danmark.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet

– Vi mødte hinanden på et hostel i Panama i 2013. Jeg kom ud, og jeg så Caroline, og jeg tænkte, at hun var noget af det smukkeste, jeg nogensinde havde set, forklarer Reece og fortsætter:

– Jeg gik bare over til hende med det samme, stak hånden frem og sagde ”Hello, I’m Reece”.

Det spontane håndtryk skulle vise sig at være livsomvæltende. Efterfølgende rejste parret et par uger sammen i Panama, og herefter mødtes de i Grækenland, hvor de hurtigt fandt ud af, at de ikke kunne undvære hinanden. Men med en afstand på 16.000 kilometer opstod spørgsmålet: Australien eller Danmark?

LÆS OGSÅ: Vender alligevel tilbage: Nu indtager Michael Olesen ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen.

– I starten rejste vi lidt frem og tilbage, men så fandt vi ud af, at vi havde flere muligheder i Danmark, forklarer Caroline. Reece vinkede derfor farvel til sit etablerede liv i Australien med familie, venner og naboer for at bygge et nyt netværk og liv op i Danmark.

– Jeg tog til Danmark med et surfboard under min arm i november måned i 2013, og så bankede jeg på Carolines forældres dør og sagde ”Hej, jeg flytter ind”, forklarer Reece og fortsætter:

– Det var en stor og svær beslutning, men i bund og grund var det nemt for mig. Jeg er jo vild med Caroline. Derudover er der mange muligheder i Danmark, og jeg kan godt lide landet, forklarer Reece.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i dyb sorg: Det er alt for tidligt

At skabe nye bekendtskaber blev heldigvis det mindste problem. For Caroline var klar til at dele hele sit liv med Reece.

– Vi var og er bare så glade for hinanden, så det er meget naturligt at inkludere Reece i alt, hvad jeg laver. Jeg har introduceret ham for alle mine venner og min familie, og alle har taget godt imod ham, forklarer Caroline.

“Nybyggerne” 2021 Reece Curran

En stor udfordring

Selvom Caroline og Reece er et bevis på, at ”kærlighed kender ingen grænser”, er der intet, der skal være nemt.

LÆS OGSÅ: Mascha passede ikke ind: Følte mig så forkert

– Der har været en masse udfordringer i forhold til visum og opholdstilladelse. Derudover har sproget også været en kæmpe barriere, men Reece er heldigvis lærenem, fortæller Caroline.

Udover de praktiske udfordringer har der også været nogle mere personlige.

– Jeg savner selvfølgelig mit hjem i Australien og min familie, fortæller Reece, som på grund af epidemien ikke har set sine nærmeste i snart to år.

Reece har heldigvis haft meget at se til i Danmark, hvor han og Caroline har kastet sig ud i endnu et eventyr: ‘Nybyggerne’, hvor de har imponeret.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg føler mig totalt brugt

‘Nybyggerne’ kan ses onsdage klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 play.