WHAT? Fie har sagt nyt drømmejob op

Fie fik endelig ansvar som souschef i Rema 1000, men nu har hun ganske overraskende sagt det nye drømmejob op.

Af Lykke Buhl - 29. juni 2019 kl. 10:55

Tilbage i marts kunne den tidligere ‘Paradise’ og ‘For lækker til love’-babe Fie Maria Krügermejer fortælle til Realityportalen, at hun desværre var nødt til at stoppe på sit arbejde i REMA 1000 i Vallensbæk efter 10 år, grundet uoverensstemmelser omkring hendes prioritering af reality-tv ved siden af jobbet.
Ganske kort tid efter blev Fie dog tilbudt drømmejobbet som souschef i en anden Rema 1000 i Søborg, og hun takkede straks ja til muligheden, der bragte hende et skridt tættere på drømmen om at få sin egen butik.
LÆS OGSÅ: ‘Tattoo Salonen’-stjerne afslører datterens særlige navn 
Men nu har Fie ganske overraskende sagt op efter blot en måned i den nye butik.
– Jeg har knoklet så hårdt for det, og jeg vil så gerne have min egen butik, men jeg følte bare, at jeg blev ved med at blive sprunget over, jeg kom bare ikke nogen vejene. Og ude i den nye butik fik jeg rigtigt meget ansvar, og jeg måtte godt køre det hele selv, som jeg ville, men det er bare svært at drive en butik helt alene, og jeg ville gerne have noget hjælp, og jeg ville i hvert fald også gerne have noget anerkendelse for det, forklarer Fie om bevæggrunden for sin opsigelse.
LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Kardashians’-stjerne får sin egen serie

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘De unge mødres’ Nadia Shila fortæller om mandens nye, farlige job som “selvstændigt pizzabud”

LÆS OGSÅ: Fie anmeldte ekskæresten for vold: Nu skal de i retten
Derudover har Fie før stået i en lignende sitation, hvilket endte med at få store konsekvenser for hende og hendes nuværende kæreste Daniel første gang, de var kærester.
– Så tænkte jeg bare, at det er bedre at stoppe, end at jeg begynder at gå og blive negativ og sur og tager arbejdet med hjem. For den situation har jeg været i før, og det var faktisk en af grundene til, at mig og Daniel slog op i tidernes morgen, fordi jeg tog bare arbejdet med hjem og var rigtigt sur, fortæller Fie.

Et helt nyt spor

Derfor tænkte Fie, at det var nu, hun skulle give sig til at studere i stedet for at arbejde. Hun er nemlig også netop flyttet sammen med kæresten Daniel, som også har tilbudt at spæde til økonomisk, hvis SU’en bliver for stram.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida taler ud: Derfor gik Jonass og jeg fra hinanden
– Så nu har jeg søgt ind som eventkoordinator på det, der hedder NEXT. Jeg har længe tænkt over det med uddannelsen, for jeg kan jo godt lide fest og farver, og jeg har også altid været den i familien, der planlagde fester, så jeg har bare flair for det der.
– Ham derhjemme har også presset meget på med det, fordi han er meget sådan, at han godt kan lide det der med, at man har en uddannelse, så det har nok hjulpet lidt på, at jeg tager den beslutning, forklarer Fie.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vinder skal være far: Vi venter en…
Derfor går hun nu blot hjemme i hende og kærestens lejlighed og venter på et – forhåbentligt positivt – svar fra NEXT, så hun kan komme igang med at studere til eventkoordinator.
Derudover skal Fie snart starte i deltid i Matas, hvor hun kan hjælpe til henover sommeren, så man kan bestemt ikke sige, at den 26-årige realitybabe blot danderer den.
LÆS OGSÅ: ‘Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Fangerne på fortet’ vender tilbage