WHAT! Disse Hollywood-stjerner er i familie

De er nogle af USA’s største stjerner og har hver især formået at skabe sig en imponerende karriere. Men vidste du, at en god håndfuld af Hollywoods kendisser er i familie med hinanden?

Af Katrina Rosendal - 17. januar 2021 kl. 20:52

1. Faster forbillede

Lighederne mellem skuespillerinderne Julia Roberts, 53, og Emma Roberts, 29, er slående. Grunden er, at Emmas far, Eric Roberts, er Julias bror. Om stjernen har lært sin niece nogle skuespillertricks, melder historien ikke noget om.

Emma Roberts & Julia Roberts (Foto: Getty Images)

LÆS OGSÅ: Julia Roberts fylder 50: Kom tæt på skuespillerinden


2. Søskende-tusser

Der er en ganske god grund til, at ”Superbad”-skuespiller Jonah Hill, 37, har samme træk som ”Booksmart”-skuespillerinden Beanie Feldstein, 27. De to er nemlig søskende. Faktisk er de så tætte, at Jonah i 2018 fik tatoveret sin lillesøsters navn på sin arm.

Jonah Hill & Beanie Feldstein (Foto: Getty Images)

LÆS OGSÅ: LISTE: De blev skilt i 2020


3. Svært forhold

Den legendariske sanger Phil Collins, 69, er far til Netflix-skuespillerinden Lily Collins, 31. Forholdet mellem far og datter har dog langt fra altid været let, og i et offentliggjort brev skrev Lily:

– Jeg tilgiver dig for, at du ikke altid var der, når jeg havde brug for dig og for ikke at være den far, som jeg havde håbet.

Phil Collins & Lily Collins (Foto: Getty Images)

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys virksomhed i ‘Løvens hule’


4. Oscargener

”Marriage Story”-Oscarvinderen Laura Dern, 53, er datter af ”Nebraska”-skuespilleren Bruce Dern, 84. Tilsammen har far og datter hele syv Oscarnomineringer i bagagen, og de møder ofte op arm i arm, når de ankommer på den røde løber.

Laura Dern & Bruce Dern (Foto: Getty Images)

LÆS OGSÅ: Kalder alle Meryl Streep-fans: Det skal I se på HBO Nordic


5. Gudmor Dolly

Country-sangerinden Dolly Parton, 74, har ved flere lejligheder optrådt yderst kærligt med sangerinden Miley Cyrus, 28, og det er der en helt speciel grund til. Dolly er nemlig livslang ven med Mileys far, countrysangeren Billy Ray Cyrus, og blev derfor – en dedikeret – gudmor for Miley.

Dolly Parton & Miley Cyrus (Foto: Getty Images)

LÆS OGSÅ: Dolly Parton kæmper med slem sygdom


6. Spielbergs steddatter

”Grey’s Anatomy”-skuespillerinden Jessica Capshaw, 44, er faktisk i familie med den berømte filminstruktør Steven Spielberg, 74. I 1991 giftede han sig nemlig med hendes mor Kate Capshaw, 67. Sammen har parret siden fået hele fem børn.

Jessica Capshaw & Steven Spielberg (Foto: Getty Images)

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne havde for travlt til sin familie


7. Moster Emily

Skuespiller Stanley Tucci, 60, blev i 2012 gift med Felicity Blunt, der er den 37-årige skuespillerinde Emily Blunts storesøster. Udover at Emily dermed er moster til Tuccis to børn, kender de to skuespillere også hinanden fra 2006-filmen ”The Devil Wears Prada”.

Emily Blunt & Stanley Tucci (Foto: Getty Images)

LÆS OGSÅ: Bliver snydt og får tæsk: Casper Christensen med i Hollywood-film