WHAT? Bendtner tæt på at få penistatovering - Her & Nu

WHAT? Bendtner tæt på at få penistatovering

Fodboldspilleren går op i at have unikke tatoveringer, som der ikke er andre, der har. Af den grund var han ved at få et lille kunstværk et særligt sted på kroppen.

Af Lærke Stræde - 3. juli 2020 kl. 07:25

Nicklas Bendtner, 32, har mange tatoveringer på kroppen. De fleste af dem er han glad for, og hvis det enkelte stykke kunstværk ikke længere huer ham, så får han bare tatoveringen dækket med en ny. For eksempel dækkede han tatoveringen, han fik til ære for ekskæresten Caroline Fleming, men fik til gengæld deres fælles søns navn skrevet på sit kraveben.

Fodboldspilleren går nemlig op i, at der ikke er mange andre, der render rundt med lignende tatoveringer. Det var blandt andet derfor, at han på et tidspunkt var ved at få en intimtatovering, som han dog i sidste øjeblik bakkede ud af.

LÆS OGSÅ: Mathilde og Robin: Derfor er vi ikke kærester

– Det er svært at få finde noget unikt, fordi alle kopierer hinanden. Det er måske det sværeste, jeg har med tatoveringer. At man ikke kan gøre noget, der ikke er set før, eller som nogen andre har, fortæller han i det seneste afsnit af Dplay-serien ‘Bendtner & Philine‘ og fortsætter:

– Jeg var lige ved at få tatoveret en stjerne på dilleren. jeg var klar og det hele, men i sidste sekund kunne jeg ikke få mig selv til det. Jeg syntes, det var for farligt.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree fylder 75 år: Se de 10 bedste klip med fødselaren

I dag priser Bendtner sig lykkelig for, at han ikke gennemførte idéen.

– Jeg tror ikke, at Philine ville være helt tilfreds, hvis jeg fik det lavet, så det tror jeg ikke kommer til at ske, fortæller Bendtner.

Se det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på Dplay. Der sendes nyt afsnit hver torsdag klokken 10.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Amanda helt op: Derfor er jeg stresset og deprimeret

Se klippet herunder, hvor Bendtner viser sine tatoveringer, og Philine fortæller, hvad hun synes om dem

LÆS OGSÅ: Philine taler ud om Bendtners voldssag: Han gjorde det for min skyld

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold

Læs mere om