WHAT! Asta Björk og Jimilian laver nyt hit sammen

I den her uge har Asta Björk og Jimilian ikke kun brugt tid i dansesalen, hvor de øver sig til ‘Vild med dans’. De har også været i studiet og indspille en ny sang.

Af Lotte Knudsen - 23. oktober 2021 kl. 8:30

Det er syvende uge i streg, at Jimilian har kæmpet, svedt og været på udebane i dansesalen for at blive klar til ugens liveshow. Sangeren synes derfor, at det var på tide, at hans professionelle dansepartner fik tilbage af samme skuffe. Han hev hende derfor med i studiet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne langer ud efter programmet: Det holder ikke!

– Nogle gange i dansesalen har Asta sunget med på nogle af sangene, og hun har altså en god stemme. Så jeg har plaget hende om at tage i studiet med mig og lave en ‘Ja-holdet’-sang og dedikere til dem, som støtter os i ‘Vild med dans’, forklarer Jimilian, og Asta fortsætter:

– Jeg følte, at når nu jeg tvinger ham til at gøre noget, som han ikke har lyst til hver uge, så blev jeg også nødt til at give mig lidt, forklarer Asta.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Asta og Jimilian fortæller om at være i studiet og lave sangen sammen… 

Den 23-årige islændinge plejer at stråle af selvtillid på dansegulvet, men i studiet foran mikrofonen er det en anden historie.

– Jeg er meget, meget, meget bange for at synge foran folk. Det er virkelig en stor ting for mig, forklarer Asta og fortsætter,

– Jeg var ægte bange, da vi skulle lave sangen. Det var så grænseoverskridende.

LÆS OGSÅ: Peter Frödin afslører: Jeg har aldrig været med til noget lignende

Se opslaget herunder, hvor Jimilian og Asta spiller deres nye hit – ‘JA-holdet’. 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Asta Björk Ívarsdóttir (@astaivars)