WEB-TV: Peter Birch taler ud om forholdet til Amalie

Det tidligere reality-par har haft op og nedture, men Peter taler nu ud om forholdet til ekskæresten.

Af Emilie Holm Egebro - 16. oktober 2015 kl. 19:25

I sidste uge afslørede reality-stjernen Amalie Szigethy, at hun havde været længe om at komme sig over det knuste forhold med Peter Birch. Hun afslørede også, at hun altid vil stå med et smil og åbne arme, hvis han nogensinde skal få brug for hende.
Realityportalen.dk har været forbi Peter til en sludder. Her fortalte han, at han ikke har det helt på samme måde, som Amalie beskriver.
– Amalie og jeg hilser på hinanden i byen, hvis vi mødes, men ellers er der ikke noget. Det er fortid. Det er bare; hej, og så hver til sit. Der er overhovedet ikke mere, og det kommer der heller ikke til at blive, forklarer 31-årige Peter til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det kom da lidt bag på mig, at hun lige pludselig skrev det ud af det blå. Men jeg tror, at hun mener det som en ven. Vi har oplevet en masse ting sammen, og derfor vil jeg gerne hilse på hende, men jeg tænker slet ikke på hende mere. Jeg er videre nu. Over and out, som man siger.
Se klippet nedenfor, hvor Peter uddybet forholdet til Amalie. 

Peter er i dag kærester med Alma Amilla Rasmussen, 19, som han bor sammen med i Lyngby.
Se også galleriet af Peter øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om følelserne for Peter
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Peter Birchs forvandling gennem de sidste fem år
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.