WEB-TV: Kasper H glæder sig til at starte et nyt kapitel

En slutning på ‘Paradise’ betyder starten på noget nyt – og det glæder Kasper H sig til.

Af Emilie Holm Egebro - 13. maj 2015 kl. 20:55

I torsdags blev sidste afsnit af denne sæson ‘Paradise Hotel’ vist på TV. Her røg Kasper H og Isabella  ud på målstregen til deres store skuffelse. Nu glæder Mr. Paradise sig til livet efter programmet.
– Det har været sindssygt intenst, det har været sjovt, det har været udfordrende, men det har også været sindssygt grænseoverskridende. Og jeg glæder mig personligt til at få sat punktum ved det hele og få afsluttet det her. Det bliver super godt, fortæller Kasper H, da Realityportalen.dk mødte ham på den røde løber.
– Jeg synes, at det har stået på i så lang tid, så jeg glæder mig til at kunne komme videre og starte på et nyt kapitel, fortsætter han.
Den store opmærksom i bylivet har også overrasket paradisoen, og han ser frem til, at det stilner lidt af.
– Opmærksomheden omkring mig har måske været mere, end jeg havde regnet med. Jeg synes, at det er helt vildt, og der er så mange mennesker, der tager kontakt. Det er super sjovt at prøve, men jeg glæder mig også til det er slut.
Kasper arbejder i hverdagen som ejendomsmægler under uddannelse i Danbolig.
Se klippet nedenfor, da Realityportalen.dk mødte Kasper H og Isabella til ‘Paradise’-finalen:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sådan får du fingrene i Kasper H
LÆS OGSÅ: WEB-TV: Theis og Jasmin taler ud om deres forhold
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.