WAUW! Her kan du se Amandas grænseoverskridende billedserie - Her & Nu

WAUW! Her kan du se Amandas grænseoverskridende billedserie

Baben fra ‘Ex on the Beach’ har delt en række billeder på Instagram. Til dato er det det opslag, der har fået absolut flest reaktioner på hendes profil.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. maj 2020 kl. 16:55

I sidste uge åbnede Amanda op om, at hun er havnet et sted, hvor hun virkelig ikke har det godt med sin krop, men at den følelse giver hende lyst til at gøre modstand.
Derfor var hendes næste projekt at få taget nogle billeder, der viser, præcis hvordan hun ser ud uden redigering og gode vinkler.
LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Her er forklaringen på Amandas blå mærker
Der var ikke langt fra tanke til handling for ‘Ex on the Beach’-baben, der allerede få dage efter offentliggjorde billederne. Men det krævede en god portion mod fra hendes side at trykke på “del”.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afslører ukendt fortid
– Dette bliver mit mest grænseoverskridende opslag nogensinde.Ved godt at bikini og undertøj er det samme. Men dette er Amanda uden filter. Ja jeg har taget på, og det er helt okay, skriver hun under opslaget.
Billedserien har med over 46.000 likes og næsten 2.000 kommentarer fået en vild modtagelse af Amandas følgere, der sender hende en masse kærlige ord og respekt.
LÆS OGSÅ: DET ER SLUT: Gunnvør og Martin går hver til sit

Vild modtagelse – også fra ældre

– Jeg er lettet! Har vitterligt kun fået positive beskeder. Både af yngre drenge og piger, min egen aldersgruppe, af begge køn og af voksne. Virkelig nogle som kunne være mine bedsteforældre og mine forældre. Jeg har fået alle aldre med mig og kunne ikke blive gladere, siger Amanda efterfølgende til Realityportalen.
Selv er hun også tilfreds med resultatet.
– Jeg synes, billederne blev gode. Er underlig nok ikke så selvkritisk, som jeg er med nogle af de andre billeder, jeg har fået taget med tøj på. Det en vild følelse, og jeg kan kun anbefale folk at gøre det! Det er en lettelse, at man ikke skal skjule sig.
LÆS OGSÅ: Komiker er blevet steriliseret – så skred kæresten
Fotografen hedder Mathias Andersen. Han er Amandas ven og klassekammerat gennem 10 år.
Herunder kan du se Amandas billeder, der ligger på hendes Instagram.