Wafande: Derfor stopper jeg min karriere - Her & Nu

Wafande: Derfor stopper jeg min karriere

Han vil hellere klædes ud som kaptajn til fastelavn med sin datter, end han vil sidde i en tourbus klokken tre om natten på en tirsdag.

Af Lærke Stræde - 4. maj 2020 kl. 20:56

Musikeren Wafande kunne i august sidste år fortælle sine fans i et Facebook-opslag, at han havde i sinde at stoppe sin musikkarriere. Nu løfter han sløret for årsagen bag beslutningen.
Han blev for to år siden far til lille Melody, som ændrede hans prioritering i livet. Det fortæller han i programmet ‘Over Atlanten’, hvor han tilbragt 21 dage med fem andre kendisser, mens de sejlede over Atlanterhavet.
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Nybygger’-par venter deres andet barn
– For to år siden blev jeg far til en fantastisk lille pige, der hedder Melody, så det satte jo verden i et meget nyt perspektiv. Det betyder, at jeg vil genoverveje alle de beslutninger, jeg tager herfra og fremad, fortæller musikeren.

Vil give datteren en bedre opvækst end hans egen

Wafande har flere gange åbnet op om sin egen opvækst, som ikke just var en dans på roser. Sådan en tilværelse ønsker han ikke for datteren.
– Jeg har lyst til at give hende alt, hvad jeg kan give hende, og alt, hvad jeg ville ønske, jeg selv havde fået. Jeg vil give hende alle muligheder og chancer i livet, så hun er bedst stillet til at være det fedeste menneske, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy med stor overraskelse til sine følgere
Det er grunden til, at han sidste år besluttede sig for at stoppe musikkarrieren.
– Jeg skal helt sikkert ikke ligge i en tourbus klokken tre om natten på en tirsdag, når der er fastelavn i skolen. Så vil jeg sgu hellere komme til fastelavn og klæde mig ud som kaptajn, siger han.

Tid er den største gave

Wafande har måtte se i øjnene, hvad der vil gavne hans datter mest, og han er slet ikke i tvivl.
– Jeg tager stilling til, hvad det bedste, jeg kan give min datter, er, og det er i virkeligheden tid. Dét at være sammen med hende. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at den her beslutning er den rigtige, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Se deltagerne: Nyt boligprogram giver ‘Nybyggerne’ kamp til stregen

Se klippet herunder fra Dplay, hvor Wafande fortæller om sin beslutning