Vred Nadia Shila: I kender mig slet ikke!

Nadia Shila er ked af de kommentarer, der kommer om graviditeten på de sociale medier.

Af Jonas Sand - 5. oktober 2018 kl. 13:11

Nadia Shila Petersen fortalte i sidste måned, at hun igen er gravid, og til maj bliver hun mor for tredje gang – anden gang med manden, Jeremy Gozdan, som hun blev gift med tidligere i år. Det var dog ikke alle følgerne, der var lige så lykkelig som ‘De unge mødre’-deltageren eller manden, der derfor rasende slog fast, at hun er en god mor.
Den påstand var det heller ikke alle, der var enige i, og det har igen fået Nadia Shila til tasterne. I et indlæg på sin blog fortæller hun, at hun efterhånden er træt af, at alle skal have en holdning til hende og graviditeten.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!
LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle, om Heidi er udviklingshæmmet.


LÆS OGSÅ: Fie Laursen blev hentet af ambulance: Nu taler hun ud
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …
– Først og fremmest så kender disse folk mig ikke. De kender heller ikke min familie, uanset hvor meget de ville ønske, at de gjorde. De ved ikke, hvordan jeg er som mor. I virkeligheden ved de kun, hvad de ser på tv. Jeg har meget, meget få personer tæt på mig i livet, og det er kun folk, som jeg stoler 100 procent på, skriver hun.
Flere af kommentarerne om Nadia Shilas graviditet går på, at hun burde blive steriliseret, og at det ikke er fair, at hun kan få så mange børn, når andre mennesker har svært ved det.
– Det er ikke mit problem eller ansvar, at der er folk derude, der forsøger at blive gravide, men ikke kan. Det er ikke min fejl, og jeg ønsker dem alt det bedste. Jeg kan ikke gå rundt og bekymre mig om andres liv. Jeg er nødt til at koncentrere mig om mit eget, fortæller hun i blogindlægget.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for sin mor: Hun ved ikke, hvad hun laver
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Det gør ondt

I blogindlægget gør Nadia Shila det også klart, at det gør ondt på hende, når folk skriver grimme kommentarer.
– Du skal ikke forsøge at ødelægge andre folks glæde, fordi DU har problemer. Du skal ikke lade som om, at du kender folk, når du tydeligvis ikke gør. Det er ubetænksomt og uhøfligt. Jeg ved, at størstedelen af de folk, der skriver til mig, er unge piger og drenge, så de ved måske ikke bedre. Og de ved formentlig ikke, hvor ondt det rent faktisk gør, skriver hun.
Flere mener, at Nadia Shila ikke har ret til at brokke sig, fordi hun selv har valgt at melde sig til ‘De unge mødre’ og være en offentlig person. Men det giver den unge mor ikke meget for.
– Jeg er ligeglad, for bag den offentlige person er der et menneske med følelser. Jeg gør mit allerbedste med min datter for at sikre mig, at hun er en glad og sund, lille pige, og det virker åbenbart helt fint. Min datter er fantastisk, og sammen med sin bror og hun min stolthed og glæde. Jeg elsker dem ubegrænset, ligesom jeg vil gøre med den nye baby.
Her kan du læse hele Nadia Shilas blogindlæg.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Nadia Shila i stort skænderi med sin mor: Jeg tilgiver hende ikke!