Vred Linse: I kan vente jer!

Linse Kessler giver ikke meget for de folk, som skriver grimme ting om hende og især Geggo.

Famlien fra Bryggen
Af Jonas Sand - 14. marts 2015 kl. 13:50

‘Familien fra Bryggen’ kører i øjeblikket på sin syvende sæson, og Linse Kessler har fået mange positive reaktioner på programmet. Der har dog også været nogle meget dårlige oplevelser med folk, som kalder hende grimme ting og opretter hadesider på internettet.
– Der har været nogle få meget grimme oplevelser. Der er nogle hundedamer, som jeg aldrig har mødt før, der bare har set sig så vrede på mig af en eller anden grund. Så opretter de sider på nettet og skriver grimme ting om både mig og Geggo, fortæller Linse.
– Så kan jeg læse, at jeg er en luder, og at min datter er sædaffald. Det er jo ikke i orden, at man siger sådan noget. Det, der pisser mig mest af, er, at det går ud over min datter. Hun har i hvert fald slet ikke gjort noget.
LÆS OGSÅ: Linse og Mopper godkender Geggos kæreste
“I kan vente jer”
Linse fortæller, at hun er blevet mere voksen og bedre til at ignorere den kritk, som hun får. Men i denne situation, hvor det er så meget over stregen og både rettet mod hende og datteren, har hun svært ved at ignorere det.
– I starten kunne jeg læse 3000 positive kommentarer, og så var der én dårlig, hvor Carsten svinede mig. Så var det den ene kommentar, jeg huskede, og så havde jeg bare lyst til at finde Carsten og sparke ham i hovedet.
– Jeg er blevet mere moden nu, men den her situation er slet ikke fair. Så de kan bare vente sig, indtil jeg ikke længere har kontrakt og et ansvar at leve op til. Så skal jeg sgu komme efter dem. Så kan jeg bruge tiden indtil da på at træne, griner Linse.
Den syvende sæson af ’Familien fra Bryggen’ kører i øjeblikket på TV3 hver torsdag kl. 20:00.
LÆS OGSÅ: Linse skal have lavet mindre bryster
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.