Vraget i finalen, men endte som årets største vinder: Her er Léas reaktion

Léa Voisin tabte finalen, men endte alligevel som den, der kunne tage mest med hjem.

Af Anna Løwe - 9. juli 2021 kl. 13:17

Realityportalen fanger Léa over en Skype-forbindelse fra Paris, da årets ‘Paradise Hotel’-finale netop er løbet over skærmen til stor glæde og begejstring for Léa med-paradisoer.

– Det er megastort, virkelig, fortæller Léa om finalens drejning, der endte med at være til stor fordel for netop hende.

Hvordan kan den store sejr fejres?

– Jeg ved, at jeg skal ud og spise i dag. Men jeg har ikke lige nogle planer om, hvad jeg skal bruge præmien på. Jeg ved det ikke rigtigt, en opsparing, måske, jeg ved godt, det er kedeligt. Men jeg vil vildt gerne ud og rejse sammen med Anne K, hun har jo basically givet mig de her penge, smiler Léa og fortsætter:

– Men ej, jeg ved ikke, hvad jeg skal bruge dem på. Altså, hvad bruger man så mange penge på?!

LÆS OGSÅ: Skuffet ‘Paradise’-finalist: Forrådt af særligt to deltagere

Troede, Anne K prøvede at gøre Nikolaj sikker

Da værtinde Rikke Gøransson afslørede, at Anne K og Nikolaj hver skulle vælge en fra juryen, som potentielt kunne få del i de 500.000 kroner, og Anne Ks valg faldt på Léa, var Léa mest af alt forvirret.

– Jeg var meget forvirret, da Anne K valgte mig. Vi har aldrig spillet sammen. Men hun gjorde det nok, så Nikolaj skulle tro, at hun ikke smed kuglen, tænkte jeg. Jeg råbte ‘smid kuglen, smid kuglen’, men jeg tænkte ikke, hun ville gøre det, forklarer Léa og fortsætter:

– Jeg var totalt i chok, da hun gjorde det, jeg måtte vende mig lidt om. Det var bare så vildt og helt syret. Jeg havde jo lige tabt, og så vandt jeg jo alligevel.

LÆS OGSÅ: Ville Nikolaj have smidt kuglen? Nu afslører han sin plan

Artiklen fortsætter under billedet …

Léa og Anne K. Finale på ‘Paradise Hotel’ sæson 17. (Foto: Janus Nielsen)

Og faktisk var Léa ret afklaret med ikke at være en af de allersidste to, tilføjer hun:

– Da Lukas valgte Anne K og Nikolaj, havde jeg det mærkeligt. Men jeg var glad for at være nået så langt. Jeg blev faktisk ikke skuffet, for jeg tænkte, at der jo var stor risiko for ikke at blive valgt.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Det skete, efter Anne K smed kuglen

Et billede på årets sæson

‘Paradise Hotel’ sæson 17 har på mange måder været et billede på Léa, synes hun. Og derfor virker det så fint og passende, at hun ender med at gå derfra som den allerstørste vinder.

– Det har været rigtig fedt og totalt passende til mig, for jeg har været den der lidt anderledes paradiso, så jeg følte virkelig, at jeg kunne være med, svarer Léa til spørgsmålet om, hvad der har været det fedeste ved årets sæson.

LÆS OGSÅ: Nikolaj chokerer: Havde på forhånd beskrevet en type som Anne K, der kunne udnyttes

Hun tilføjer:

– Alle kunne være sig selv. Produktionen gik rigtig meget op i, at man skulle være lige den, man er. Så hele det her med kønsneutralitet er bare så fedt, synes jeg. Og jeg har været et godt billede på årets sæson, der har været lidt anderledes.

Nu får Léa altså endelig lov til at dele sin store præmiesum med resten af verden, og til at starte med vil hun breake det for sin søster:

– Det har været så svært at holde det hemmeligt. Selv min søster ved det ikke, og hende bor jeg jo hos i Paris lige nu. Men jeg tænker, jeg breaker det for hende til middagen i aften. Der skal i hvert fald drikkes lidt flere drinks, end jeg plejer, griner hun.

LÆS OGSÅ: Casper irriteret på produktionen: Klipper programmet til deres fordel

Efter sommeren i Frankrig og på ø-lejr vender Léa tilbage til København, hvor sygeplejerskestudiet venter – og nu med en noget større bankkonti.

Læs mere om