Vraget bejlerinde: Vi havde planlagt fremtiden

Det var en både vred og ulykkelig Stine, der måtte forlade ‘Bachelor’ uden den sidste rose.

Af Anna Løwe - 15. juli 2021 kl. 20:59

Hun var så godt som sikker. Om morgenen var hun taget fra Caspers luksusvilla med maven fyldt af sommerfugle, og hun havde en god fornemmelse af, at hun ville blive den, der kunne rejse fra Rhodos med en rose i den ene hånd og Casper i den anden.

LÆS OGSÅ: CHOK: Skal Remee og Mathilde bo hver for sig?

Sådan skulle det dog ikke gå for Stine, der måtte erkende sit nederlag, da Casper valgte Michaela frem for hende.

– Jeg havde fuldstændig glemt, at der stadig var en spiller mere. Casper og jeg klikkede mega godt og havde nogle gode snakke, så jeg havde svært ved at se en anden ende på det, end at vi skulle ende sammen, fortæller Stine, da Realityportalen tager en snak med hende om finaleafsnittet.

– Der blev sagt nogle ting om, hvad man kunne tænke sig, når man kom hjem, og der blev også snakket om, at det føltes rigtigt, og ja, jeg ved ikke, det er også en mavefornemmelse, når man har oplever noget, der føles lige præcis, som det skal være.

LÆS OGSÅ: Reality-babe deler hårrejsende historie: Voldtægt, misbrug og gevær mod panden

Rejste hjem sammen med Casper

Da Casper skal træffe sit endelige valg, har han kun haft et par timer til at beslutte sig. Morgenen begyndte nemlig sammen med Stine, da den var afslutningen på deres døgnlange date.

– Det var ret vildt, at den sidste roseceremoni var samme dag, som jeg gik fra ham om morgenen, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper: Hun sagde, at hun var forelsket i mig

Som man også ser i afsnittet, bliver Stine både overrasket og rasende, da Casper afslører, at han ikke kan tilbyde hende den sidste rose. Men hvad man ikke ser, er, at hun faktisk skal rejse hjem til Danmark sammen med ham dagen derpå.

– Da jeg går ned ad klippen, bliver jeg eskorteret hen til det hotel, hvor jeg skulle opholde mig, indtil jeg skulle rejse til Danmark morgenen efter. Hotellet lå langt væk fra den location, hvor der blev optaget, men jeg kørte med en mega fantastisk tilrettelægger, der agerede bedste veninde for mig. Så blev jeg indlogeret på mit værelse, fik min telefon for første gang, pakkede mine ting, og så skulle jeg rejse kl. 4.00 om morgenen dagen efter, fortæller Stine og fortsætter:

– Vi skulle alle sammen rejse hjem sammen, så vi mødtes i lufthavnen. Det var akavet, let’s be real. Også fordi vi netop ikke så hinanden før i lufthavnen morgenen efter, hvor Casper ankommer sammen med Michaela. Vi hilser kort, eller, der bliver sagt hej, og det var faktisk det.

LÆS OGSÅ: Kendt sangerinde har lidt af angst siden barndommen

Heldigvis stod Stines familie klar til at tage imod hende i Kastrup, selvom de alle er bosat i Vejle.

– De kørte hele vejen til Kastrup for at hente mig. Jeg er meget tæt med min familie, og de havde jo ikke hørt fra mig, mens jeg var på Rhodos. Så det var rart at se velkendte ansigter efter sådan en omgang, afslutter Stine.

I dag er Stine dog kommet videre. Hun bærer ikke nag over for Casper og har forståelse for, at det også var en svær beslutning for ham, siger hun.

Læs mere om