Voldsomt brud: Han slog mig

‘Vild med dans’-stjernen taler ud om sit mest voldsomme brud.

Af Louise Vilsbøl - 16. november 2022 kl. 15:12

I det nyeste afsnit af podcasten ‘112 for knuste hjertet’ fortæller ‘Vild med dans’-stjernen Frederik Nonnemann om et hårdt brud, som endte voldeligt for den folkekære danser.

LÆS OGSÅ: Teresa afslører: Stadig sammen med Teitur

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘Bachelor’-parret er til Knæk Cancer.

Han var som 20-årig lige sprunget ud og flyttet hjemmefra, da han mødte sin ekskæreste. Det blev hans første forhold med en anden mand, og forholdet varede i to år, selvom de to havde problemer især med intimiteten.

Da Frederik til sidst nåede til den erkendelse, at forholdet var ved at nå sin ende, endte det enormt dramatisk, selvom Frederik ikke mener, ekskæresten var uenig i beslutningen.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer har fortrudt

– Vi havde 2-års dag, og det var min fødselsdag. Der var vi  i byen og var fulde, og det havner i et stort skænderi, og han går fuldstændig amok. Jeg har altid haft ordet i min magt. Jeg tror ikke på – man må ikke slå folk i hvert fald. Men han mister simpelthen evnen til at modargumentere noget, der er så soleklart, fortæller Frederik i podcasten og fortsætter:

– Så han pander mig en lige i ansigtet, og det er simpelthen så grænseoverskridende for mig  t få et slag i hovedet, og især af en som man stadig har en forventning om, at det er for evigt. Om det er i en brandert, eller hvad fanden det er. Du slår bare ikke. Altså folk der bruger vold eller skubber hårdt, eller klemmer om ens arm for at understrege en pointe, det er simpelthen mennesker, der skal lære at åbne munden og forklare, hvordan de har det.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Frederik: Det bliver værre

Ifølge Frederik stoppede det giftige forhold ikke der. Det blev værre. Efter episoden sov Frederik hos sin bror, mens kæresten forsvandt fra jordens overflade i nogle dage. Det efterlod en såret Frederik, som ikke forstod, hvorfor kæresten ikke kom tilbage og undskyldte. Da de to endelig mødtes, tog det en drejning, som Frederik ikke havde forestillet sig.

LÆS OGSÅ: Ikonisk ‘Paradise Hotel’-deltager er blevet far igen

– Han føler så enormt meget skyld og skam efter episoden, og jeg er ret hurtig til at sige, at det pisser mig af, at du ikke kommer tilbage dagen efter og siger undskyld. Ligegyldigt hvad jeg har sagt, så undskylder det det ikke. Han siger så, at jeg drev ham derud. Let’s be honest, det gjorde jeg ikke. Det gør man aldrig, fastslår Frederik og fortsætter:

– Der skete så et helt psykologisk drama omkring, at jeg skulle jo have ondt af ham, for han drev mig derud, hvor han slog mig – og allerede at sige det. Hvordan dealer man med skam og skyld? Jeg tror mest på, at man må se sine dæmoner i øjnene og sige, det var sgu en fejl.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle scorer venindens ekskæreste

Sådan sluttede det

Efter snakken går der 1-2 uger, hvor parret går omkring den varme grød, og Frederik indrømmer, at han med sit store pleaser-gen forsøger at gøre kæresten glad. Men under en tur i zoologisk have med sin mor indser han, at de er nødt til at have en større snak.

– Jeg er så stor modstander af, at man slår andre mennesker. Jeg siger ikke ordene, vi slår op, men jeg siger ordene, jeg ved ikke, hvad vi gør, og vi er nødt til at komme videre. Det har måske været en relief (lettelse, red.) for ham, fordi han gerne har villet videre i et stykke tid. Så jeg siger, jeg synes ikke, vi skal være sammen mere. Jeg kørte hjem til mine forældre, og så var det slut.

Hør hele podcasten med Frederik Nonnemann HER.