Voldsom scene afbrudt i ‘Forsidefruer’: Flere skulle trøstes

For Jackie var det ikke rart at overvære det store skænderi, som endte med, at optagelserne blev stoppet, og alle måtte gå hjem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. september 2021 kl. 19:55

En ny sæson ‘Forsidefruer’ er kun lige begyndt, men allerede nu har et kæmpe skænderi mellem især Gunnvør Virgarsdóttir og Janni Ree fundet sted. Det sker i andet afsnit, hvor pigerne er samlet til frokost hos Amalie for at møde Hannah for første gang.

Den hyggelige stemning tager en drejning, da Karina bringer en konflikt fra Færøerne på banen, og det ender hurtigt i et heftigt skænderi. Amalie og Jackie sidder med på sidelinjen, og det hele ender med, at Gunnvør rejser sig i frustration for at forlade selskabet.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Artiklen fortsættes under videoen…

Nu fortæller Jackie Navarro, hvad der efterfølgende skete.

– Det blev for voldsomt, så vi måtte stoppe optagelserne. Folk blev for sure. Men de (produktionen, red.) vil jo også gerne have det med i programmet, de er jo helt fuldstændig klar over, hvem, der skal sige hvad, og hvornår de skal sige det, forklarer hun til Realityportalen.

Det er dog ikke en uvant situation for hende, for det er sket flere gange i de nu ti sæsoner af ‘Forsidefruer’, at optagelserne er blevet afbrudt.

LÆS OGSÅ: Linse afslører barsk side af venskabet med Didde: Det er aldrig vist i ‘Bryggen’

– Jeg synes, at der i alle sæsonerne er en form for skænderi. I det her tilfælde fik alle lige talt lidt sammen efterfølgende, og de indblandede fik lige en krammer, så de ikke gik hjem helt kede af det. Karina og Janni og Gunnvør skulle lige trøstes lidt. Det er bare voldsomt, når sådan noget sker. Der er ikke nogen, der gider filme, og produktionen blev jo også helt kede af det og frustrerede, siger Jackie.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

‘Forsidefruer’-baben oplevede også, at der blandt fruerne var utilfredshed med produktionen, og at fruerne derfor skældte lidt ud på produktionen efter scenen med skænderiet. Blandt andet Jackie ønskede ikke, at snakken om konflikten fra Færøerne skulle tages op igen og skabe dårlig stemning.

– Så har der været nogen (fra produktionen, red.), som har valgt, at vi den dag skulle tage et emne op, og så kan det godt blive lidt frustrerende, hvis nogen ikke har haft lyst til, at det lige blev dét, vi skulle tale om. Jeg vidste godt, at den på et tidspunkt skulle komme, den her samtale, men jeg havde ikke forventet, at det skulle være andet program. Men vi er jo vant til det efterhånden og lærer at tackle det, siger hun.

LÆS OGSÅ: Efter trist besked: Tina Lunds forældre opløst i tårer

Læs mere om