‘Vismanden’ venter sit syvende barn: Det var ikke planlagt - Her & Nu

‘Vismanden’ venter sit syvende barn: Det var ikke planlagt

Det er svært at stoppe med at lave børn, når det går så godt.

Af Jan Körner - 5. september 2020 kl. 18:52

Anders Lund Madsens kone, 39-årige Karin Prehst Lund Madsen, forventer i midten af november at nedkomme med parrets fjerde barn – men det var på ingen måde planlagt, at et nyt sæt barnefødder skulle løbe over gulvene i parrets hjem på Østerbro i København.

Det afslører Karin Prehst Lund Madsen overfor HER&NU.

– Det var ikke planlagt, men jeg glæder mig meget til det. Vi havde det sådan, at det da kunne ske, fortæller Karin, der selv offentliggjorde den glade nyhed på de sociale medier: “Havfruen skal have en(dnu) en unge, og således bliver jordhavet endnu rigere, og alt (bliv)er godt,” skrev hun således på Instagram med henvisning til sit job som havfrue på akvariet i København Den Blå Planet.

LÆS OGSÅ: Ærlige Janni: Det er anderledes at blive mormor end farmor

Anders Lund Madsen
og Karin Prehst Lund Madsen til ZULU Awards 2020 (Foto: Lars E. Andreasen)

Hun er ikke den eneste, der går og glæder sig til at hilse på det nye familiemedlem.

– De små glæder sig helt vildt. Og vores midterste tæller uger og er egentlig mest skuffet over, at det ikke er tvillinger, jeg venter, siger Karin til HER&NU. Sammen med Anders Lund Madsen har hun sønnerne Modig på otte år og Stærk på seks år samt datteren Fri på to år.

LÆS OGSÅ: Coster-Waldau: Jeg skal være med i ‘Vild med dans’

Vil ikke kende kønnet

– Vi kender ikke kønnet. Det plejer vi ikke at få at vide. Det er en af de sidste overraskelser, lyder det fra den vordende mor. Med Anders Lund Madsens to børn fra et tidligere forhold og parrets snart fire børn sammen, skal der bruges masser af plads til den store børneflok.

– Men vi laver plads i huset, slår Karin Prehst Lund Madsen fast uden helt at vide, om bliver sidste gang.

– Ja, JEG regner med, at det bliver den sidste, men hvis du spørger Anders, vil han jo nok flere. Det er svært at stoppe, når det går godt.

Derfor medvirker Geggo i ‘Fangerne på fortet’ trods vilde dyr i fangeskab