Vinderne af ‘Først til verdens ende’: Det skal pengene bruges på

Nikolaj og Jeppe vandt både forholdet til hinanden og 250.000 kroner.

Af Rikke Lynge - 30. maj 2022 kl. 20:55

I aftenens sidste afsnit af ‘Først til verdens ende’ blev det klart, at brødrene Nikolaj og Jeppe ikke var til at slå på målstregen. Det blev lillebror Jeppes talegaver, der gjorde udfaldet. Jeppe fik nemlig en fremmed mand til at betale deres sidste billet hjem til Danmark på 70 euro.

– Det er ikke til at forstå endnu. Lige nu er det oplevelserne, der fylder for mig. Jeg har hele tiden sagt, jeg gerne ville nå til slutdestinationen, og jeg ville gerne nå det med Nikolaj, hvor vi kunne stå og kigge hinanden i øjnene og sige, at vi gjorde det her sammen, og at vi overlevede alle de her udfordringer, vi var på, fortæller Jeppe til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Tvillingernes livsændring i ‘Først til verdens ende’: Gid far havde set det

Også Nikolaj er vanvittig glad for sejren, men det er noget andet, der vægtes højere.

– Det er fantastisk at kunne sætte en sløjfe på det hele. Målet var i første omgang, at vi kom hele vejen – ikke at vi nødvendigvis blev nummer et, men at vi kom hele vejen og fik en masse oplevelser til vores fælles fundament. Men at vi også har vundet, er prikken over i’et, fortæller Nikolaj.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: Alle pigerne i sæson 2 af ‘Bachelor’

Brødrene havde hjemmefra talt om, hvad pengene skulle bruges på, hvis de vandt.

– Det har hele tiden været en del af vores forestilling af den her rejse, at vi skulle have noget ud af den sammen, og hvis vi så vandt, så har der været nogle udgifter herhjemme, som vi har skulle have dækket, da vi ikke har tjent penge, mens vi har været afsted. Så nogle af pengene går til det, og så går en stor del af gevinsten til et velgørende formål, fortæller Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Marianne og Lars kæmpede for kærligheden: Sådan går det i dag

Det velgørende formål, som brødrene vil donere pengene til, er PlanBørnefonden.

– Vi ville begge gerne give noget til et godt formål, og så har Nikolaj bare et godt forhold til PlanBørnefonden, fortæller Jeppe, og Nikolaj forklarer.

– Ja, jeg har samarbejdet med dem og doneret nogle penge til dem før. Jeg synes, deres arbejde er prisværdigt og et af de steder, jeg gerne vil støtte.

LÆS OGSÅ: FÅ DET FULDE OVERBLIK over Teiturs retssag

Foruden udgifter forbundet med rejsen og velgørenhed, så går en lille portion af præmien til fornøjelse.

– Vi skal da også have lidt tapas i Barcelona, fortæller Jeppe, der snart fremlejer sin lejlighed på Frederiksberg og flytter et halvt år til Barcelona, som er en by, han længe har haft lyst til at bo i.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-Nikolaj afslører sygdom: Derfor brød jeg sammen