Vinder af ’Sommerdrømme’: Jeg håbede på at blive sorteret fra i castingen

Det krævede overtalelse fra Cassia at få Charles med i ‘Sommerdrømme’, og han håbede gennem hele castingen, at de ikke kom med.

Af Rikke Lynge - 21. maj 2020 kl. 18:56

Da Cassia og Charles sidste år tilmeldte sig boligprogrammet ‘Sommerdrømme’, så var det ikke med lige stor villighed fra begge parter – faktisk ønskede Charles ikke at medvirke. Cassia, der oprindeligt at fra Brasilien, og som kun har boet i Danmark i fire år, havde lige afsluttet et sprogskoleforløb og skulle i den forbindelse lave en afsluttende opgave.
– Jeg læser på min telefon, og faldt over casting til ‘Sommerdrømme’ på TV 2, og jeg spørger Charles, om vi ikke skal sende en ansøgning ind, og om han vil hjælpe mig med at lave den, men Charles siger, at vi ikke skal tilmelde os. Så gjorde jeg det selv og brugte ansøgningen som opgave på sprogskolen, fortæller Cassia til Realityportalen og indrømmer, at hun blev noget overrasket, da produktionen ringede. Charles, der først havde sagt nej, skulle lige tygge på den.
LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ‘Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester
– Jeg sagde faktisk nej, men så gjorde vi det, at vi tog til Spanien i tre uger, og så sagde Cassia, at jeg måtte tænke over det på ferien. Og hvis jeg sagde nej, så var det fair nok. Jeg spekulerede meget over det, for jeg synes ikke, at jeg gad. Men så tænkte jeg – okay, så gør vi det, fortæller Charles, der udelukkende sagde ja for sin kones skyld.
– Jeg havde et håb om, at vi blev sorteret fra i castingen, griner Charles.
LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’-deltager afslører stor hemmelighed: Var gravid under optagelserne

Elsker udfordringer

Da det gik op for Charles, at han faktisk skulle være med i boligprogrammet, gik han, som det konkurrencemenneske han er, ind i projektet med liv og sjæl.
– Det viste sig, at Charles elsker udfordringer, siger Cassia, og Charles tilføjer.
– Det var spændende, men det var også ekstrem hårdt. Jeg var presset, fordi jeg er meget ærekær, og jeg hader at tabe. Og vi vandt jo kun ét rum, så jeg var rygende gal på dommerne, hver gang vi ikke vandt, og jeg skældte ud. Jeg synes ikke altid, at kommentarerne var rimelige. Jeg ville gerne vinde hver gang, og jeg synes også, at vores altid var det bedste, selvom det måske ikke var, siger Charles, der stadig i dag kan huske dommernes kommentarer.
LÆS OGSÅ: IKKE SET I ‘SOMMERDRØMME’: Produktionsholdet måtte træde til
– De ville have nogle sjove løsninger, hvor vi er mere traditionelle, men vi var også ældre end de andre. Jeg blev så frustreret på et tidspunkt, så jeg var klar til at hænge lyserøde fliser op over det hele, hvis det var det, der skulle til for at vinde.
Nu står Charles med et sommerhus, og han fortryder bestemt ikke sit valg om at sige ja til ’Sommerdrømme’, og han er glad for det skub, som Cassia gav ham.
– Det var en kæmpe oplevelse, og vi mødte nogle fantastiske mennesker. Det var sjovt at prøve at være med til sådan et stort set-up, hvor man filmer – det var sjovt at opleve. Og vi blev rigtig gode venner med de andre par, så det var en kæmpe oplevelse, tilføjer Charles, der selvom han ikke vandt mere end ét rum endte med at blive den største vinder i ‘Sommerdrømme’.
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Sommerdrømme’-baby på vej