Afsavn til familien: Vilson satser på en pladekontrakt

Vilson satser alt på at vinde ‘X Factor’, og hvis det ikke sker, så håber han alligevel, at få et opkald med en pladekontrakt.

Af Rikke Lynge - 4. marts 2021 kl. 07:25

Vilson Ferati har for et år siden aldrig sunget for et publikum, og nu står han fredag efter fredag og synger for mere end en million danskere på ‘X Factor’ livescenen. For Vilson er det ikke blot fornøjelse, han drømmer om at leve af at synge.

– Jeg er familiemenneske, men nu har jeg har lært at være på egne ben her i København. Det er noget, jeg skal kunne på længere sigt, for det her er drømmen. Drømmen er at synge for et stort publikum. Det er en kæmpe drøm, som jeg har drømt, siden jeg var helt lille, fortæller Vilson til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Langt om længe: Glæde hos ‘Nybyggerne’-par

Vilson bor normalt sammen med hele sin familie bestående af mor, far, lillebror, storebror, storebrors forlovede og deres lille dreng, men nu satser han alt på musikken, og det må koste afsavnet til familien.

– ‘X Factor’ er en god start, og når det er færdigt her, så stopper jeg ikke. Hvis jeg ikke vinder ‘X Factor’, så håber jeg at bliver tilbudt et par pladekontrakter. Så vil jeg være verdens lykkeligste mand, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg

LÆS OGSÅ: LISTE: De kendtes specielle børnenavne

Læs mere om