Viljestærk landmandskvinde: Det fylder ikke i min hverdag

Maxine har et særligt mål med at deltage i ‘Landmand søger kærlighed’.

Af Rikke Lynge - 24. august 2021 kl. 19:25

Maxine Renée Sørensen på 26 år fra TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’ er født med kun to fingre på den ene hånd, men det lader hende ikke slå ud.

– Jeg løfter 20 liters spanden med den hånd med min pegefinger og tommelfinger. Der er ikke andet for, for der kommer jo ikke andre og løfter dem for mig, siger Maxine meget selvsikkert til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Populær landmand afslører: Skiftede to piger ud i sidste øjeblik

– Jeg kunne også have sat mig ned og græde over, at jeg ikke har alle fingrene, men det ville jeg bare ikke komme nogen vegne med, så ville jeg stå det samme sted om ti år, fortæller Maxine.

LÆS OGSÅ: Ny kvindelig landmand: Jeg er færdig med fuck-boys

Maxines dates i ‘Landmand søger kærlighed var ikke klar over, at Maxine manglede tre fingre, da de skrev til hende, men det fik de at vide bag kameraet inden deres speeddates i dagens afsnit.

– De har alle taget det super pænt og har slet ikke spurgt ind til noget, fortæller Maxine glad.

LÆS OGSÅ: CHOK: Caroline Fleming trækker stikket

Målet med at deltage

Maxine har foruden et ønske om at finde kærligheden et mål med at deltage i ‘Landmand søger kærlighed’.

– Mit mål er at rykke ved folks grænser, for folk er meget hurtig til at dømme os kvindelige landmænd og kvinder i håndværksfaget op produktionsfaget, fortæller Maxine, der i dagens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ derfor har valgt at tage stilletter pænt tøj på, da det ofte er sådan, hun går klædt i hverdagen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører nyt tv-program med familien

– Jeg har ikke noget tøj, der ikke må komme med i stalden, men jeg er altid fin på den. Når jeg kommer nogle steder, og jeg møder op i arbejdstøj den ene dag og fint tøj den anden dag, så er det som om folk tænker, at det ikke hænger sammen, og de tvivler på, om jeg så er dygtig i mit arbejde, forklarer Maxine og uddyber:

– Det er en forkert holdning at have. Vi er alle sammen forskellige og går op i noget forskelligt. Hvordan vi klæder os skal ikke betyde, om man er god eller dårlig til sit arbejde.

Maxine fra ‘Landmand søger kærlighed’ kan godt lide at klæde sig pænt og feminint på, når hun ikke er på arbejde (Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: Ibi Støving klar som vært i populært TV 2-program

Følg Maxine og de andre landmænd hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Sidste år fandt den kvindelige deltager i ‘Landmand søger kærlighed’ sammen med Niels, og de to har det stadig dejligt sammen.