VILDT: 'X Factor'-Martins comeback-koncert er allerede udsolgt

Den tidligere ‘X Factor’-stjerne er overvældet over, hvordan han er blevet modtaget efter fredagens comeback i P3 Guld.

Af Emilie Holm Egebro - 20. oktober 2015 kl. 16:08

I fredags gjorde den tidligere ‘X Factor’-vinder Martin Hedegaard noget af et comeback, da han optrådte under navnet ‘Saveus’ til prisuddelingen P3 Guld. Og han får bestemt det fulde ud af den vellykkede optræden.
– Vi skal ud og spille nogle koncerter for folk. Jeg glæder mig til at spille så meget musik, som jeg overhovedet kan. Der er rigtig mange sange i puljen, så der kommer helt sikkert rigtig mange sange ud, lover Martin Hedegaard i Go’ Morgen P3 i mandags.
Planen er indtil videre, at Martin skal spille på Copenhagen Jazzhouse den 30. november og i Lille Vega den 4. december. Og den første koncert er allerede udsolgt, afslører DR.
– Det var enormt overvældende i fredags, og jeg aner stadig ikke, hvad jeg skal sige. Jeg havde ikke nogen forventning om, hvordan det ville være bagefter, afslutter Martin til Go’ Morgen P3.
Sangen, som Saveus optrådte med i fredags, ‘Leviate Me’, er allerede gået nummer et på den danske iTunes-singliste, og Martins optræden er blevet set flere hundrede tusinde gange på YouTube.
Se videoen af Martin Hoberg Hedegaard, der synger ‘Levitate Me’ til P3 Guld herunder:

 
LÆS OGSÅ ‘X Factor’-Martin er tilbage: Hør hans nye single her
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.