VILDT vægttab: Så mange kilo har Valdemar smidt til ’Stjerne Boksning’

Valdemar Montana fra ‘Drengene på kanten’ har tabt sig hele 15 kilo på halvanden måned i forbindelse med hans træning til ‘Stjerne Boksning’.

Af Katja Gasiorowski - 15. juni 2019 kl. 10:55

Der bliver trænet på livet løs til de ugentlige fællestræninger til ’Stjerne Boksning’, som løber af stablen den 7. september.
Her skal 20 kendisser kæmpe om 10.000 kr. mod en modstander fra samme vægtklasse i det kæmpestore boksestævne, som er arrangeret af Geggo og Cengiz. Valdemar Montana fra ’Drengene på kanten’ er en af deltagerne, og han har for alvor har taget træningen til sig, selvom han i begyndelsen kraftigt overvejede at takke nej til projektet.
LÆS OGSÅ: Moster Niller om ‘Stjerne Boksning’: Jeg vil slå et slag for homoseksuelle
Efter lidt overtalelse fra hans bedre halvdel, ændrede han dog mening.
– Min kæreste blev ved med at sige: “kom nu, kom nu, skat, du vil være god til det.” Så tog jeg hendes ord til mig, og så kom jeg med til det. Så jeg takker min kæreste for at have presset mig til ’Stjerne Boksning’, for jeg er fucking god til at slås, og jeg elsker at smadre folk, siger han og lovpriser sin kæreste og moren til hans datter:
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Drengene på kanten’-Valdemars datter er blevet døbt
– I kan alle takke Sine, fordi hun har presset mig til at være med i ’Stjerne Boksning, og jeg takker Sine, fordi der gik halvandet måned, og så havde jeg smidt 15 kilo, siger en stolt Valdemar.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Camilla Framnes fra ‘De Unge Mødre’ viser sit ar frem efter sin maveskindsoperation, som hun fik foretaget efter at have tabt over 70 kilo.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’
Men selvom kæresten har en stor del af æren for Valdemars deltagelse i ’Stjerne Boksning’, så er det hele ikke kun for hendes skyld, siger Valdemar med aliaset ’Den Skaldede Psykopat’ til boksestævnet.
– Der er 10.000 kroner på kanten (højkant, red.), og jeg er jo en af drengene på kanten, siger han kækt.
LÆS OGSÅ: JUHU! ‘Drengene på kanten’ vender tilbage til skærmen
Se hele interviewet med Valdemar Montana, som er iklædt maske, fordi han selv vil bestemme sin beklædning foran kameraet.
LÆS OGSÅ: Overrasket Panda om stjernebokserne: Jeg havde mine fordomme om…