Ung mor drømte om 'Paradise Hotel'-deltagelse

‘De unge mødre’-deltageren var tidligere meget interesseret i at deltage i reality-programmet – og i dag er hun stadig ikke afvisende.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 27. januar 2016 kl. 8:54

Nanna Mia Persson er ikke en del af castet til denn kommende sæson af ‘Paradise Hotel’.
Men det skyldes ikke, at ‘De unge mødre’-deltageren ikke har lyst, og hvis hun fik tilbuddet, vil hun formentlig tage imod det.
– Jeg ville nok ikke takke nej til tilbuddet. Det kunne være meget fedt at prøve for oplevelsens skyld, har Nanna Mia tidligere udtalt på Realityportalen.dk, men hun slår også fast, at det nok ikke bliver aktuelt, efter hun er blevet mor.
– Nu er jeg jo blevet ældre og prioriterer anderledes, og den bedste oplevelse man kan få i livet er sammen med ens børn. Men inden jeg fik børn, så jeg det, og der ville jeg mega gerne være med. Det var både festerne og selvfølgelig også muligheden for at vinde, der trak.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets ‘Paradise’-sang
Gæstestjerne
Selv om en fast deltagelse ikke er i Nanna Mias planer lige nu, så er hun ikke helt afvisende over for at rejse en tur til Mexico.
– Nu kan jeg ikke lige se det fede i at drikke sig stiv hele tiden. Og jeg vil ikke have nogle fremmede mennesker til at passe mine børn. Men en lille uge ville jeg nok ikke takke nej til, udtalte hun til Realityportalen.dk tilbage i januar 2016.
Se genudsendelser af ‘De unge mødre’ hver dag på Kanal 4 klokken 14.10,
Se flere billeder af Nanna Mia i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ung mor dater blandt fængselsindsatte
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.