SE BILLEDERNE: 'For lækker til love'-stjernens vilde forvandling

Reality-baben er begyndt at træne, og det kan i den grad ses på hende.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. februar 2016 kl. 20:55

Der er sket en del med ‘For lækker til love’-deltageren Rikke Chili i den seneste tid. Reality-baben besluttede sig for at lægge sin livsstil om, og det har i den grad givet resultater. Det fortæller hun på sin blog.
Jeg startede med at tabe mig otte-ni kilo – derefter tog jeg det hele på igen, men forskellen var, at de kilo jeg tabte var fedt, og dem jeg tog på var muskler, skriver hun og fortsætter med at fortælle, at det ikke kun er fysisk, hun kan mærke forskel.
– Én ting er, hvad træning gør for det fysiske udseende – en anden er, hvad det gør for psyken. Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget mere glad, har mere overskud, mere energi og ja … livet er bare meget bedre, slår hun fast.
Du kan se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Rikke Chili: Mens andre stifter familie, drikker jeg mig fuld
LÆS OGSÅ: Rikke Chili: Reality-livet har været godt for mig
LÆS OGSÅ: Rikke Chili: Træning hjalp mig af med stress
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser