Vildt 'Paradise'-drama: Hvorfor har du skrevet til min kæreste? - Her & Nu

Vildt 'Paradise'-drama: Hvorfor har du skrevet til min kæreste?

Der er iskold luft mellem paradisoerne Oliver og Daniel, fordi Oliver har skrevet til Daniels kæreste, ‘Ex on the Beach’-baben Camilla.

Af Lykke Buhl - 15. maj 2020 kl. 13:02

I dagens afsnit af ‘Mit Paradiso Liv’ er det blevet tid til, at paradisoerne mødes til en omgang Pandoras, hvor det er seernes spørgsmål, der ligger i æsken.
LÆS OGSÅ: TV 2 klar med nyt porno-program: Her er premieredatoen
Her har en nysgerrig seer stillet et spørgsmål, der i den grad får fyret op for et heftigt skænderi mellem paradisoerne Daniel, Oliver og Anna.
– Oliver, hvorfor har du skrevet til Daniels kæreste? læser Marco op.

Der er bestemt ikke god stemning mellem Daniel, Oliver og Anna, da de mødes til en omgang pandoras i ‘Mit Paradiso Liv’ (Foto: Viafree)


LÆS OGSÅ: UH! Ulven Peter afslører ny kvinde i sit liv

Kun venskabeligt

Selv om det kunne lyde som om, at Oliver har flirtet med Daniels kæreste, ‘Ex on the Beach’-baben Camilla, så er det altså ikke sådan, det hænger sammen.
– Jeg har egentligt ikke skrevet til Daniels kæreste i den forstand. Vi har været venner, forsvarer Oliver sig, da han får spørgsmålet.
LÆS OGSÅ: Her er alle detaljer: Sådan faldt Camilla og Daniel pladask for hinanden

Herunder kan du se en sød video af kæresteparret Camilla og Daniel
@camillathobyWe almost nailed it ? ##foryou ##fyp ##viral ##fun ##challange ##gonewrong♬ #PlankChallenge – chisa2122

LÆS OGSÅ: Endnu en ‘Paradise’-baby er født

Ville advare mod Daniel

Sagen er nemlig den, at da Camilla og Daniel var på deres første date, så lagde Camilla en story op på sin Instagram, hvor hun fortalte om daten.
– Der var Oliver lynhurtig til lige at komme ind og sige: “Arh, er du på date med Daniel? Du bliver klogere” og det ene og det andet. Hvad med at du bare passer dit eget fucking forhold, lyder det fra en vred Daniel om episoden.

Daniel, Camilla, Anna og Oliver (Foto: Janus Nielsen & Anthon Unger)


SE BILLEDERNE: Paradiso har ubevidst gennemgået stort vægttab
Oliver bekender da også gerne, at han har skrevet til Camilla for at advare hende mod Daniel. Oliver mener nemlig, at Camilla er energisk og positiv og dermed en komplet modsætning til Daniel.
– Jeg tror, jeg skrev noget i stil med, hvorfor fanden hun er sammen med et fjols som ham, fordi han har opført sig som et fjols, han har snakket grimt til folk, forklarer Oliver.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Amanda er gravid: Måtte alene til scanning

Anna: Daniel skriver mest lort

Herfra tager skænderiet en drejning over mod, hvem der spreder mest negativitet generelt. Det får Anna til at blande sig i diskussionen, for både hende og Oliver mener nemlig, at det er Daniel, der er den værste, når det kommer til at snakke grimt om andre.
– Daniel skriver diverse lorte ting om mig på sin story. Han bliver ved med at skrive, at jeg er nok den mest illoyale og mest beskidte pige, der findes. Han må nok tilsyneladende stadig tænke på mig, fortæller Anna.

Anna og Daniel fik også langet ud efter hinanden til Pandoras på ‘Paradise Hotel’ 2020 (Foto: Janus Nielsen for TV3/Viaplay)


LÆS OGSÅ: Se billederne fra ‘Paradise’-Annas tid med spiseproblem: Det er ikke det værd!
Anna mener selv, at hende og Oliver generelt holder sig for gode til at hænge Daniel ud på Instagram, men det er Daniel bestemt ikke enig i.
Herunder kan du se klippet med det vilde skænderi i ‘Mit Paradiso Liv’

Hele afsnittet – der er det næstsidste i sæsonen – kan ses på Viafree eller Viaplay nu.
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Fie Laursen tisser på sig selv
LÆS OGSÅ: Hård besked til ung mor: Du burde ikke have børn

Læs mere om