HOT NEWS! Her er de nye 'Paradise'-deltagere

HOT NEWS: Her er de nye 'Paradise'-deltagere

Her er de ti deltagere, som skal pryde skærmen, når programmet får premiere d. 7 marts.

Af Emilie Holm Egebro - 24. februar 2016 kl. 16:25

Mandag d. 7 marts skydes en helt ny sæson af ‘Paradise Hotel’ i gang på TV3.
Og netop denne sæson kommer til at være ekstra særlig. Programmet begynder nemlig mere intimt end nogensinde før, da deltagerne kommer helt tæt hinanden fra første øjeblik.
Når programmet ruller over skærmen om halvanden uge, vil mange af jer seere helt sikkert sidde og følge med.. Deltagerne får nemlig i høj grad krydset egne grænser og bliver udfordret.
Der kommer til at tjekke fem piger og fem drenge ind fra begyndelsen – men der vendes hurtigt op og ned på det lige antal.
Se deltagerne oppe i galleriet – herunder kan I læse flere informationer om deltagerne.
Herunder findes bonusinfo om de fem piger:
Julie: En skør festabe der elsker at skeje ud. Hun er utålmodig, flirtende og kan sagtens tage pis på sig selv. Drømmepartneren skal være en rigtig mand med hår og skæg – han må også gerne være ældre.
Tilla: Elsker at feste med homoseksuelle og kalder sig selv en dulle. Hvis en fyr skal fange hendes opmærksomhed, må han gøre have tatoveringer, være høj, mørkhåret og få hende til at grine.
Olivia: Kan drikke 52 shots, men indrømmer også, at hukommelsen tager skade af det. Hun er en temperamentsfuld og skrap pige, som ikke er bange for at sige fra. Desuden har hun nemt til tårer.
Caroline: Hun elsker at tage i byen for at feste og drikke, men har ikke en mission om at score. Ifølge hende kan man nemlig altid tage en fyr med hjem, hvis man vil.
Michelle: Har spillet håndbold på eliteniveau, men har lige nu en knæskade. Hun er ikke bange for at tage kontakt til fyre, når hun har drukket, og så har hun noget af et temperament, når tingene ikke går efter hendes næse.
LÆS OGSÅ: Bag om ‘Paradise’: Sådan foregår optagelserne
Herunder findes bonusinfo om de fem fyre:
Jonas: Bruger tid på at træne og være sammen med vennerne. Han bliver kaldt en diva, fordi han siger tingene lige ud og ikke kan klare nedture. Da Jonas i sommer kom hjem fra Sunny Beach, græd han, fordi han mødte hverdagen igen.
Cain: Drømmer om en fremtid som producer. Han går i byen hver weekend og har styr på damerne. Han har det bedst med at alle har det godt, så han har også hjulpet folk, der er blevet mobbet.
Kasper: Altid i godt humør og elsker sjov og spas. Beskriver sig selv som en spøjs fætter, og han oplever sjældent, at folk ikke kan lide ham eller bliver sure på ham. Han har fået en del sjove tatoveringer efter nogle gode byture.
Joaquin: Er tidligere fodboldspiller på højt niveau. Han bliver kaldt ‘Krudte’, da han har krudt i røven, og han kan generelt ikke sidde stille. Desuden er han meget kræsen, når det kommer til piger – de skal være lækre og få ham til at grine.
Mathias: Har tabt sig 19 kilo på under et år og hjælper nu andre til at opnå samme resultat. Han går dog gerne i byen, selvom han sagtens kan klare pigerne i ædru tilstand. Ofte stopper han piger på gaden for at invitere dem på date.
Se billeder af deltagerne øverst i galleriet. 
D. 3 marts er der forpremiere på ‘Paradise Hotel’ i København, hvor Realityportalen stiller talstærkt op for at dække ALT.
Herunder kan I se, hvem der skal styre rød løber for os i år.

‘Paradise Hotel’ får premiere på TV3 d. 7 marts kl. 22:00.
LÆS OGSÅ: Bag om ‘Paradise’: Sådan foregår optagelserne
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise Hotel’-optagelser tæt på udskydelse
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.