Louise Brylle taler ud om dramatisk lynfødsel: Jeg mistede meget blod

Den unge mor blev ramt af komplikationer kort efter fødslen, men hun klarede sig igennem det, og siden er alt gået godt.

Af Jonas Sand - 15. august 2017 kl. 19:25

Det var en lykkelig Louise Brylle, der i weekenden kunne fortælle, at hun endelig var blevet mor for tredje gang. Her kom sønnen Mattheus, der er hendes første barn med kæresten Jesper, til verden efter en hurtig fødsel.
– Fødslen gik rigtig godt – sådan da. Hele fredag den 11. august havde jeg uregelmæssige små-veer, der kom og gik, som de nu ville. Jeg havde sivende fostervand og skulle derfor til tjek fredag aften omkring klokken 18-19, fortæller Louise Brylle til Realityportalen.dk.
– Da vi ankom på sygehuset omkring 18:30, havde jeg 10 minutter mellem veerne og en masse små-veer ved siden af og var kun 3 centimeter åben. Jeg skulle have kørt kurve klokken 20:15, og så tog det hele til, og jeg fik vestorm. Halvanden time efter var han født med kun én presseve, fortsætter den unge mor.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila fortsætter i ‘De unge mødre’
Mistede en masse blod
Selv om det hele forløb efter planen, så blev ‘De unge mødre’-deltageren alligevel ramt af komplikationer umiddelbart efter.
– Halvanden time senere mistede jeg 1,2 liter blod stort set på én gang, så det hele blev meget hektisk. Der kom pludselig mange fagfolk ind på stuen, da de skulle have stoppet den indvendig blødning, og jeg fik lagt drop og blev indlagt til observation til dagen efter, siger Louise Brylle, der dog klarede sig igennem det hele.
– Men det var alt i alt en god fødsel, som desværre endte lidt hektisk. Jeg er dog ved at komme ovenpå igen på trods af det store blodtab, slår ‘De unge mødre’-deltageren fast.
LÆS OGSÅ: Her er alle deltagerne i den nye sæson af ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan Louise og Jesper afslørede graviditeten over for børnene.

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Få første glimt af den nye ‘De unge mødre’-sæson
Men selv om alt ikke gik perfekt efter fødslen, så er det hele efterfølgende gået godt hos den lille familie.
– Den første tid har været så fantastisk. Jamen, jeg er så lykkelig! Mads og Julie er sådan nogle fantastiske storesøskende og har taget ham så godt til sig, og Jesper er en helt igennem fantastisk far. Så jeg kunne virkelig ikke ønske mig mere, jubler Louise.
– Mads skulle lige se Mattheus an først, så det var først på andendagen, at han ville holde ham. Men nu er han ikke til at skyde igennem af stolthed over, at han har fået en lillebror. Julie har været så opmærksom på ham lige fra starten og ville holde ham og nusse hele tiden.
– Jeg synes, de har taget det så godt. De er virkelig nogle gode storesøskende, og Mattheus er så heldig at have dem. De knuselsker ham og fortæller ham, at de savner ham, når de skal i skole, så jeg tror virkelig ikke, det kunne være gået bedre, slår den unge mor fast.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
“Jesper er så stolt”

Louises to børn, Mads og Julie, er glade for det nye familiemedlem. (Foto: Privat)


Mens Louise har prøvet at blive mor to gange tidligere, så er det første gang, at Jesper prøver at blive far. Og den unge mor fortæller, at det har været en stor oplevelse for ham.
– Jeg ved, at Jesper ikke rigtig har kunnet forholde sig til det med, at der har vokset et lille menneske i maven på mig i de ni måneder. Så det var først, da Mattheus blev født, at det for alvor gik op for ham, at der var noget derinde, og at han nu er blevet far.
LÆS OGSÅ:Amalies onkel: Sådan er hun som mor
– Jeg kan se, at Jesper er så stolt, og han har allerede nu taget det så godt. Jeg er sikker på, at det har været en stor livsændring for ham, selv om han egentlig lidt havde far-rollen før, siger Louise.
Jesper har nemlig længe ageret far for Mads og Julie, men det er alligevel noget andet, at han nu også kan kalde sig far biologisk.
– Selv om Jesper har været der så tidligt i Mads og Julies opvækst, så er det et helt nyt kapitel at få et barn, og det at kunne kalde sig for far og ikke bare Jesper vil altid være anderledes og stort, siger hun, inden hun slår fast:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
– Nu må det hele virkelig ikke misforstås, for selvom Jesper nu er blevet biologisk far og har følelserne helt ude på tøjet over, at Mattheus er kommet ud, så knuselsker han Mads og Julie lige så højt og vil altid føle, at de også er hans.
Du kan følge med hos den lille familie fra den 22. august klokken 20:00, når Kanal 4 har premiere på en helt ny omgang af ‘De unge mødre’.
Se flere billeder af den nyfødte og resten af familien i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hannah Melissa gravid igen og forfulgt af uheld
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.