Linse løfter sløret: Sådan går det med kærligheden

Nu fortæller Linse, hvordan det går med hende og det modsatte køn.

Af Emilie Holm Egebro - 13. oktober 2019 kl. 12:58

I sidste sæson af ‘Familien fra Bryggen fik TV3-seerne lov at komme med Linse på date. Gennem sin kontaktannonce havde hun nemlig fundet den søde fyr Morten, og de to mødtes på Amager Fælled for at lufte deres hunde og lære hinanden bedre at kende.
Desværre kunne hun efterfølgende fortælle til Realityportalen.dk, at det ikke var blevet til mere mellem hende og Morten:
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
– Han var sød. Men der er ikke rigtigt sket noget. Han var måske ikke lige min type, men mega dejlig fyr, måske bare for en anden pige, tror jeg. Det er bedre, fortalte Linse til Realityportalen.dk.
Nu er der gået et stykke tid siden, at det gik galt med Morten, men desværre er der endnu ikke dukket en sød mand op i Linses liv. Årsagen skyldes dog ikke, at Linse ikke ønsker en mand:
– Der sker sgu ikke en skid med mit kærlighedsliv. Det bliver ikke rigtig til noget. Jeg har tænkt over det, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at få en mand, som jeg kunne dele livet med. Men det kræver selvfølgelig, at det er en, der er lige så glad for dyr som mig, for hvis det nu er en mand, der er lidt nedern over mine projekter og være sammen med mine hunde, så er han ude, og han er færdig, så det er meget vigtigt, forklarer Linse og uddyber:
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem
– Og der er bare flere kvinder end mænd, der er så glade for dyr. Han behøver dog ikke at være kæmpe dyreven fra starten, han kan også godt være sådan: “Hvis du kan lide dyr, så kan jeg også” – det er skam fint. nok Men der er ikke lige dukket nogen op endnu, så nu må vi se.
Se Linse i ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
I videoen forneden kan du se, hvordan det gik, da Linse og Morten var på deres første date

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn