HOT NEWS: Tidligere 'Paradise'-vinder er gravid - Her & Nu

HOT NEWS: Tidligere 'Paradise'-vinder er gravid

Den tidligere vinder af ‘Paradise Hotel’ bliver mor igen sidst på året.

Af Louise Vilsbøl - 15. juni 2016 kl. 08:53

Lykken er stor hos Line Sofie Hansen, der vandt ‘Paradise Hotel’ sæson 5 i 2009, og kæresten. De venter nemlig deres ander barn, afslører Line Sofie overfor Realityportalen, og graviditeten kommer ikke bag på dem.
– Det var planlagt, men mere en graviditet hvor vi sagde – sker det så sker det. Vi har altid snakket om, at vi gerne ville have nummer to, så tanken er ikke ny for os, fortæller hun. Og indtil videre er hun sluppet for graviditetsgener.
– Jeg har haft det perfekt – ligesom med Victor. Ingen opkastninger eller kvalme. Jeg føler mig, som før jeg blev gravid, måske lige udover jeg dog ikke kan lukke mine bukser mere.
LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression
Det går hurtigere med maven
Den smukke ‘Paradise’-vinder har i forvejen sønnen Victor, som bliver tre år 1. november, og den kommende baby bliver også et vinterbarn, Line Sofie har nemlig termin i slutningen af december. Selvom hun kun er tre måneder henne, har hun dog allerede fået en fin rund mave.
– Det går meget hurtigere med maven denne gang. Det er meget mere tydeligt. Men det vidste jeg godt ville ske, da jeg har hørt, at man kan se det meget hurtigere på andengangs fødende.
LÆS OGSÅ: Line Sofie slår fast: Jeg vil giftes
LÆS OGSÅ: Line Sofie: ‘Paradise’-forhold er dømt til at gå galt
Victor: Der er en dreng i maven
Og det er ikke kun Line Sofie og kæresten, der glæder sig til familieforøgelsen. Selvom Victor kun er to og et halvt år, så er han bevidst om, at der sker noget med mors mave.
– Victor han er glad. Han forstår ikke så meget det med, at han skal være storebror. Men han forstår godt, at jeg har en baby i maven. Han siger tit “mor har en baby i maven”. Mit hjerte smelter, hver gang han siger det, fortæller Line Sofie med et smil.
– Når vi spørger ham, om mor har en dreng eller en pige i maven, så siger han dreng. Så nu må vi se, vi bliver glade uanset hvad.
Da Line Sofie vandt ‘Paradise Hotel’ var hun kun 18 år gammel, siden er der dog sket meget med hende. I dag er hun 27 og arbejder som juridisk konsulent i et inkassofirma, og så er hun altså snart mor til to.
Se billeder af Line Sofie med den smukke mave og sønnen Victor i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vinderne: Hvad laver de i dag?
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Ikke nemt at være den populære pige
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.