VILDT: Brad og Angelina adopterer barn nummer syv!

Celebrity-parret Angelina og Brad har flere børn end de fleste. Tilsammen har de nemlig seks børn. Men det stopper dem ikke for at få endnu et.

Af Emilie Holm Egebro - 23. marts 2015 kl. 14:55

Bare fordi man er kendte Hollywood-skuespillere, betyder det ikke, at man ikke også kan have et familieliv ved siden af. Det beviser parret Angelina Jolie og Brad Pitt med deres store fælles børneflok. Sammen har de seks børn, hvor tre er adopterede, og tre er biologiske. Men nu udvider parret børneflokken.
– Parret vil være i Kenya denne sommer, mens Jolie instruerer og Pitt spiller i filmen ‘Africa’, og de tager mere med hjem end blot souvenirs til deres seks børn, skriver bladet OK! Magazine og fortsætter:
– De er blevet enige om at adoptere et barn fra Kenya. Og de er meget spændte på fremtiden.
Valget på netop Kenya kan være på grund af Brad og Angelinas stærke tilknytning til Afrika, mener en intern kilde. Sønnen Shiloh er nemlig blevet født i Nambia, og datteren Zahara er blevet adopteret fra Etiopien.
LÆS OGSÅ: Bruce Jenners kønsskifte: drømmer om at ligne sin steddatter
Et ottende barn i vente?
Men er der også et biologisk barn i vente? Det er meget muligt. Rygter lyder nemlig på, at parret ikke stopper efter det syvende barn.
– Parret vil gerne adoptere et barn, men de vil også gerne have et biologisk barn sammen. Angelina og Brads holdning til børn er; jo flere, jo bedre. Når du alligevel har et par børn, så gør et par mere ikke den store forskel, skriver International Business Times.
LÆS OGSÅ: Angelina Jolie vil bestemme over Brad Pitt

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie går på jagt mod krybsskytter

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.