Vilde danske rappere: Vi er faktisk enormt tøsede

Med sit fandenivoldske budskab om at være “Vild i dag – syg i morgen”, er hiphop-gruppen Vild $mith gået direkte ind hos de unge.

Af Newspaq - 4. juni 2014 kl. 10:20

Selvom druk, strip og bandeord står i kø på debutalbummet “Lever det liv”, har de unge hiphop-fyre fra Vild $mith også en mere feminin side.
– Der går ret tit “pige i den” i det her band. Tøjkrise er jo nærmest en hverdagsting for os, fortæller den 26-årige Moses Luxhøj, der går under kunstnernavnet Vild Ting.
Gruppen, som desuden består af lillebror Daniel Jensen alias Vild Son og den fælles barndomsven Esben “HvidMayn” Iversen, mødes sjældent uden, at de først har ringet sammen for at aftale dagens tøjvalg.
– Det dur bare ikke, hvis vi kommer i tøj, der ser næsten ens ud. Så ringer man lige op på forhånd og aftaler: “Hey, jeg tager altså den her trøje på i dag, så må du tage noget andet på”, fortæller Vild Son.
LÆS OGSÅ: Gør et godt kup: Medina sælger ud
Minder om en flok veninder
Han mener også, der er noget med en måde, de tre drenge snakker til hinanden på, der for andre måske mest af alt minder om en flok veninder, der konstant småskændes.
– For en udenforstående fjerdemand kan det godt føles som om, vi altid hakker på hinanden. Men det er bare sådan tonen er. Det stikker ikke dybere end det, siger han.
HvidMayn, der mødte de to brødre første gang til fodbold som 6-årig, er enig.
– Vi er kendt hinanden længe. Vi har et særligt sammenhold og en utrolig intern humor. Det afspejler sig også i vores musik, fortæller han.
LÆS OGSÅ:HOT NEWS: Tv-vært bliver dommer i´’Popstars’
Der findes kun én regel
Musikken er primært inspireret af medlemmernes eget liv. Og her findes der kun én regel:
– Vi laver det, vi selv synes er sjovt. Og så tror vi på, at vores begejstring og glæde vil skinne igennem i musikken og forhåbentlig forplante sig i dem, der lytter til den.
Vild $miths debutalbum “Lever det liv” udkom mandag. Bandet tager hul på sommerturnéen med en koncert ved den københavnske gadefest Distortion, torsdag.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så er Miley landet i Danmark
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.