Vilde Instagram-beskeder får Mascha Vang til at ændre adfærd

Mascha Vang er begyndt at dele mindre ud af sig selv på de sociale medier.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. august 2020 kl. 16:55

Blogger, reality-stjerne og forretningskvinde Mascha Vang har cirka 230.000 følgere på Instagram, og hun deler dagligt stort og småt i livet med alle, der er interesserede. Men selvom der er så mange opdateringer fra hendes side, så er det langt færre opdateringer, end hvad det kunne være.

For hver gang Masche laver en story eller poster et billede, så kommer der heldigvis en masse positiv respons, men der kommer også en del negative kommentarer og kritiske spørgsmål. De gør, at hun skal bruge tid på at forsvare sine valg og handlinger, selv når det gælder helt små, “ligegyldige” ting. Det er med tiden en smule udmattende, synes hun.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

– Folk har travlt med alt. Det er lige meget, hvad jeg lægger op, om det er stories eller billeder. Det er alt fra, om min kat sidder på bordet, og hvad den får at spise, til hvor mange vitaminpiller jeg indtager om dagen. Jeg synes, det er blevet mere ekstremt med tiden. For hvert år bliver det vildere og vildere, hvad folk de skriver til mig, forklarer Mascha Vang til Realityportalen

Er du fuldstændig vanvittig?

Tankerne om folks meninger fylder derfor desværre også mere hos hende, og derfor er hun meget bevidst om, hvad hun vælger at dele.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle de kendte på den røde løber til ZULU Comedy Galla 2020

– Jeg lægger meget færre ting op, end hvad jeg har lyst til, fordi jeg hele tiden skal gennemtænke, om jeg har lyst til at skulle svare på så mange beskeder. I dag har jeg for eksempel filmet, at jeg tog dagens vitaminpiller. Så er der så mange, der har skrevet og spurgt, hvorfor jeg tager så mange piller, og om jeg da ikke er fuldstændig vanvittig. Så skal jeg til at forklare, at det er, fordi jeg tager magnesium for migræne, siger hun.

 

View this post on Instagram

 

FRESH! 🐚

A post shared by MASCHA VANG 🇩🇰 Blogger (@maschavang) on

I begyndelsen af sommeren tog Mascha Vang hele problematikken op på sin blog. Blogindlægget var blandt andet en reaktion på, at hun igen modtog utallige beskeder med holdninger til hendes krop, og blandt andet gik en kommentar på, at hun har hængepatter. Det skete, efter hun postede et billede, hvor hun i bikini står sammen med Rikke Hørlykke.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand

Mascha afsluttede blogindlægget med at fortælle, at hun ville gå på juicekur den kommende uge, og at hun allerede var forberedt på kritikken.

– Der skal nok være et eller andet galt – men det er jeg heldigvis ligeglad med. Jeg vil blot lige få dig til at overveje hvad du skriver til folk, også selvom det for dig kan være i en god mening, så er det ikke altid sådan, det forstås på skrift, står der på bloggen. 

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Lene Beier rydder op efter Stines fest

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

Læs mere om