Vild udvikling i 'Luksusfælden': Sådan går det Martin i dag

Martin gennemgik en vild udvikling, da han medvirkede i ‘Luksusfælden’, men har han fortsat de positive takter?

Af Jonas Sand - 22. oktober 2019 kl. 20:58

Det så sort ud for Martin, da tirsdagens afsnit af ‘Luksusfælden’ gik i gang. Den 47-årige mand fra Odense levede et flamboyant liv med stribevis af restaurantbesøg, drinks på barer, østers og champagne. Hans indtægt kunne dog på ingen måde følge med hans dyre livsstil, og derfor skyldte han mere end 700.000 kroner væk, da eksperterne Carsten Linnemann og Sesilie Munk Stenderup kom på besøg.
Besøget kom skidt fra start, da Martin flere gang løj for eksperterne, der langt fra var tilfredse. Blandt andet fortalte han, at han havde mistet sin dyre telefon – en telefon, der efterfølgende ringede og blev fundet gemt væk i en skuffe. Derfor fik han noget af en opsang, og han endte da også med at gennemgå en stor udvikling.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Luksusfælden’-ekspert opfordrer til lån
Martin fulgte eksperternes anvisninger, og da de efter en måned kom tilbage, havde han gjort alt efter bogen. Derfor lagde de et budget til ham og kunne stille ham i udsigt, at han ville være gældfri på ni år. I alt sparede ‘Luksusfælden’ ham for 280.000 kroner – 265.000 i renter og 15.000 kroner i restgæld.
– Jeg har slet ikke ord. Tusinde tak. Det er jo fantastisk, lød det efterfølgende fra en rørt Martin, der på ingen måde havde regnet med, at det kunne lade sig gøre.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par raser efter deltagelse: Eksperterne er jo etisk uforsvarlige

Holder aftalerne

Martin har ikke ønsket at stille op til interview i forbindelse med deltagelsen i ‘Luksusfælden’. Men via TV3 fortæller han, at han er godt tilfreds med, at han valgte at medvirke.
– Jeg har været meget glad for at være med i ‘Luksusfælden’. Det var noget af et wake up call. Eksperterne gav mig det spark, jeg havde brug for, for jeg havde kørt den for langt ud, siger han i en skriftlig udtalelse til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen overrasker: Flytter fra Danmark
Han oplyser desuden, at han følger de aftaler, der blev indgået i programmet.
– Jeg holder alt, hvad vi har aftalt, og jeg har lagt mit liv helt om. Jeg går ikke i byen mere, men laver i stedet mad og har gæster derhjemme. Jeg er alt i alt meget glad og ser lyst på fremtiden nu, lyder det fra Martin.
Aftenens afsnit var sæsonens sidste, men det er ikke det sidste, du har set til ‘Luksusfælden’. Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT, bekræfter over for Realityportalen, at der kommer flere afsnit.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Luksusfælden’-ekspert: Dét kan gøre mig vred
Her kan du se, hvordan Martin reagerede på de glædelige nyheder:

‘Luksusfælden’-Nicolai faldt i med spil: Det endte med vild gevinst