Vild tatovering: ‘Bagedyst’-deltager hylder programmet inden optagelserne

Marc Kjær Nielsen har fået tatoveret Timm Vladimirs ansigt på sit skinneben.

Af Katrina Rosendal - 24. september 2022 kl. 10:55

I dag løber den 11. sæson af ‘Den store bagedyst’ endelig over skærmen, og blandt de ti nye bageentusiaster er Marc Kjær Nielsen, der kommer fra Lyngby.

Artiklen fortsætter under videoen af Mikkel Fønsskov, der fortæller om bogen om ‘Bagedysten’.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt forhold: Mødte hinanden under optagelserne til TV 2-program

Det 33-årige bagetalent arbejder til daglig som tatovør i Lyngby, og her har han valgt at tage sin begejstring for det populære kage-program til helt nye højder. To uger inden, at optagelserne til programmet begyndte, fik han nemlig tatoveret Timm Vladimirs ansigt på sit skinneben.

– Det var helt enkelt fordi, jeg ville have et minde fra ‘Bagedysten’. Og så har jeg har altid været stor fan af Timm, og hvad han har lavet, så det gav sig selv, fortæller Marc, om den tatovering han har af Timm Vladimir, der har været vært på ‘Den store bagedyst’ siden sæson 3.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører ny hobby

Artiklen fortsætter under billedet.

Marc Kjær Nielsen har fået tatoveret Timm Vladimirs ansigt på sit skinneben inden optagelserne til ‘Den store bagedyst’ (Foto: Klaus Bo Christensen)

Se Timm Vladimirs reaktion på Marcs tatovering i aften kl. 20:00 på DR1, når første program af den 11. sæson af ‘Den store bagedyst’ får premiere.

LÆS OGSÅ: Gustavs store sorg: Nu har hun fået fred

Marc Kjær Nielsen i ‘Den store bagedyst’ sæson 11. (Foto: DR/Carsten Mol)