Vild seerfremgang I ‘Robinson Ekspeditionen’

Igen I år overrasker det TV3, hvor glade seerne er for programmet.

Af Mikkeline Andersen - 4. oktober 2014 kl. 13:40

285.000. Så mange så med, da første afsnit af dette års ‘Robinson’ blev sat I gang. Og TV3 var rigtig tilfredse. Men allerede en uge efter var hele 27.000 seere faldet fra. Men, men, men. Siden andet afsnit er seerne stille og roligt strømmet til. Hele 278.000 så program seks.
– Det er den 16. ‘Ekspedition’, og vi bliver gang på gang overraskede over, hvor godt programmet fanger seerne. Men vi ved også, at vi og Strix tv (produktionsselskabet, red.) er fantastiske til at overraske seerne og deltagerne, siger pressechef ved TV3, Søren Hedman, til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Og så skal vi ikke glemme, at det er nogen unikke deltagere, som seerne kan lide at forholde sig til.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Så vild bliver ‘Robinson Ekspeditionen’
Et års tænkepause
Hos TV3 håbede man, at denne sæson ville leve op til sidste sæson, og det gør den uden tvivl, men det er endnu for tidligt at sammenligne de to sæsoner, understreger Søren Hedman. Alligevel vil pressechefen gerne sætte ord på fremgangen.
– Grundlæggende er det, fordi ‘Robinson’ er et fantastisk program. Men det er også, fordi vi på TV3 valgte at gå “back to basics”. Det handler om deltagerne, deres kamp mod elementerne, sult og ikke mindst hinanden, siger Søren Hedman.
I 2011 havde programmet et seergennemsnit på 249.000. Efter et års tænkepause var tallet steget til 271.000 i 2013. Fortsætter denne sæson sin positive udvikling, tegner billedet godt.
LÆS OGSÅ: Reality-par i ‘Robinson’: Intet kan komme imellem os
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.