Vild præmie til 'X Factor'-vinderen

Vinderen af årets ‘X Factor’ kan se frem til at skulle indspille sin single med manden, der står bag Lady Gagas gennembrud.

Af Newspaq - 13. februar 2015 kl. 12:48

Det er en særdeles spændende præmie, der venter vinderen af årets udgave af ‘X Factor’. Vinderen kommer nemlig til at arbejde sammen med en af verdens førende producere, der har hjulpet stjerner som Lady Gaga og Nicki Minaj frem i rampelyset. Det skriver DR fredag i en pressemeddelelse.
Det er den svenske producer RedOne, der har arbejdet sammen med popstjerner som Justin Bieber, Jennifer Lopez, One Direction og Britney Spears, som den danske vinder skal samarbejde med, når den første single skal indspilles.
LÆS OGSÅ: Citybois: ‘X Factor’ gør det nemt at lave damer
Får Simon Cowell som gode råd af Simon Cowell
Men der er endnu en præmie gemt til vinderen af ‘X Factor’ 2015. Vedkommende kan nemlig også se frem til at modtage karriereråd fra manden, der opfandt ‘X Factor’, Simon Cowell.
Den britiske talentspejder og musikproducer har blandt andet ført boybandet One Direction helt til tops i musikbranchen, og han har et indgående kendskab til, hvad der skal til for at klare sig i musikverdenen.
LÆS OGSÅ: Christiane og L.O.C udvider familien
DR: Vi er ekstatiske
Hos Danmarks Radio er man begejstret over at kunne tilbyde vinderen så spændende samarbejdspartnere.
– Da vi fandt ud af, at RedOne havde sagt ja, blev vi ekstatiske – et større og bedre navn kunne vi ikke have drømt om, siger DR’s underholdningsredaktør Jan Lagermand Lunde i pressemeddelelsen og fortsætter:
– Og kombineret med det eksklusive møde med Simon Cowell er der tale om præmie, der virkelig kommer til at gøre en forskel for dettes års ‘X Factor’-vinder, siger han.
I aften begynder årets liveshows i dette års udgave af det populære tv-program.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.