‘Vild med dans’-vinders hemmelige råd

Selvom ‘Badehotellet’-stjernen slet ikke kender Natasha Brock, har hun valgt at dele sine bedste råd med nydanseren.

Af Lotte Knudsen - 23. september 2022 kl. 20:25

I slutningen af 2022 kunne Merete Mærkedahl kalde sig vinder af ‘Vild med dans’, da hun sammen med Thomas Evers Poulsen fredag efter fredag gik på gulvet og stjal danskernes og dommernes hjerter.

I år må hun dog nøjes med at se på, mens Thomas svinger en ny rundt på gulvet. Og det har hun ikke helt nemt ved.

– Han er min dansemand, og jeg har stadig lidt ejerfornemmelse, lyder det fra Merete, da HER&NU møder hende på den røde løber.

LÆS OGSÅ: Nicholas Kawamura er alligevel ikke færdig i ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen taler med Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen til ‘Vild med dans’ pressemøde 2022…

I stedet for ‘Badehotellet’-skuespilleren er det i år standupkomikeren Natasha Brock, som har fået fornøjelsen af den professionelle danser. Og selvom Merete Mærkedahl er en smule jaloux, har hun valgt at tage kontakt til Natasch og give hende sine bedste råd.

– Jeg har skrevet til hende, at hun endelig bare måtte tage kontakt til mig, hvis der kommer noget. Jeg ved jo, at det er en kæmpe maskine, som man bliver hevet ind i, fortæller hun og fortsætter:

– Jeg har givet hende nogle råd. Blandt andet at man kan tage nogle strømper, gøre dem våde, tage dem på, og så tage sine dansesko på derhjemme og have dem på et døgns tid. Danseskoene er ekstremt små. De bliver faktisk købt for små, og det her lille trick hjælper med at udvide dem, fortæller Merete.

– Derudover har jeg skrevet, at hun skal huske at have det sjovt, selvom man bliver nervøs, lyder det fra Merete, som dog ikke er i tvivl om, at Thomas er kommet hende i forkøbet.

LÆS OGSÅ: Datter går i fars berømte fodspor

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’: Kan du kende stjernen?