‘Vild med dans’-veninder spiller sammen i ny dansk film

Det er ikke kun deltagelsen i ‘Vild med dans’ de to skuespillerinder har til fælles.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. november 2021 kl. 12:55

Line Kruse har på det seneste haft travlt med optagelserne til filmen ‘Fædre og mødre’, der er en komedie instrueret af Paprika Steen og får premiere den 6. oktober 2022. Derfor var der, nu hvor optagelserne er færdigafsluttet, et hul i kalenderen til at gæste ‘Vild med dans’ – denne gang som publikum.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen melder ud om barn nummer otte

Artiklen fortsættes under videoen med Morten Kjeldgaard og Pernille Blume, der fortæller om at være videre til semifinalen i ‘Vild med dans’…

– Jeg er her med Merete Mærkedahl, som er den regerende mester og er min veninde, og så er jeg her for hele ‘Vild med dans’-familien. Man kan ikke rigtig holde med nogen, lød det fra den 46-årige skuespiller, da hun ankom til den røde løber.

LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’ vender tilbage med store ændringer

De to har også været kolleger på det sidste, da Merete Mærkedahl også spiller med i filmen ‘Fædre og mødre’. Her er også Nikolaj Lie Kaas og Lars Brygmann på rollelisten.

Line Kruse dansede selv i ‘Vild med dans’ i 2014, hvor hun sammen med Michael Olesen nåede halvvejs i konkurrencen og røg ud lige før ‘Vild med dans – Knæk Cancer’. Hun ser stadig sin daværende dansepartner.

LÆS OGSÅ: Kia udskrevet: Derfor har jeg ikke set min søn i et halvt år

– Vi ser hinanden ind imellem, men det er jo løbende med alle i den her familie, når man først er inde i det, så har man jo en nær relation, fordi man har stået i de her sindssyge, vanvittige og intense uger sammen. Det går aldrig væk, heldigvis, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Julie Zangenbergs søn døbt