'Vild med dans'-værts søn opereret - Her & Nu

‘Vild med dans’-værts søn opereret

‘Vild med dans’-værten Sarah Grünewalds søn er opereret igen.

Af Rikke Lynge - 29. juni 2020 kl. 08:46

Sarah Grünewalds nu fire-årige søn, Luis, er født med læbespalte, som han i sit første leveår blev opereret for, men det er en operation, der kræver flere indgreb, og i torsdags måtte den lille mand på operationsstuen igen, der skriver Sarah Grünewald på sin Instagram.

– Først blev det lille næb lukket, så ganen og i torsdags fik Luis så det man kalder en svælglaps operation.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Dan kørt væk i ambulance: Troede jeg skulle dø

Sønnen blev i går udskrevet fra Rigshospitalet med besked om at spise det, som de fleste børn elsker.

– De næste 3 uger står på blød mad og massere af sommeris. Det har været lidt af en omgang for den lille maus. Og for hans mor og far. Vi er trætte, skriver Sarah fortsat på Instagram.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus springer ud i sommeren: Vild i varmen

I Sarahs opslag takker hun personalet på Rigshospitalet, der for hendes søn har gjort en stor forskel.

– TAK fordi i har passet så godt på ham/os på Rigshospitalet afd.3082 . I er fantastiske! Jeg har aldrig overskud til at få sagt ordentlig tak, når vi er der. Men i gør en kæmpe forskel, skriver Sarah, der skal bruge sommeren sammen med sønnen og sin nye kæreste Benjamin Kaniewski.

– Jeg har altid været meget i Danmark om sommeren, og så rejst på lange ture om vinteren. Så jeg føler mig ikke fanget i ikke at kunne flyve nogen steder hen, og efter jeg har fået en dejlig have i Valby, har jeg ikke behov for at leje et sommerhus her i sommer. Mine forældre har et sommerhus nede på Marienlyst Strand på Falster lige ved vandet, hvor Luis elsker at bade. Så jeg skal spise danske jordbær og kartoffelmadder, det er så simpelt, men jeg er skide forelsket. Og så er jeg vild med at komme på Lynæs Surfcenter, hvor jeg står på paddleboard, fortæller Sarah til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Gutterne på kutterne’: Vores bedste fangst

LÆS OGSÅ: Ditte Julie gør op med fordom: Deler ærligt billede

Læs mere om