Er nydanserne kendte nok? Sarah Grünewald svarer på kritik - Her & Nu

Er nydanserne kendte nok? Sarah Grünewald svarer på kritik

Værtinden giver sin ærlige mening om holdet af nydansere, der skal medvirke i ‘Vild med dans’ 2020.

Af Caroline Grønne Wigdal - 31. august 2020 kl. 19:25

Sarah Grünewald skal om cirka en måned være værtinde på ‘Vild med dans’ sæson 17, der har premiere på TV 2 den 2. oktober. Efter hendes mening har de castere, der har fundet frem til holdet af nydansere, gjort et fremragende stykke arbejde.

Det handler nemlig ikke kun om at finde frem til nogle kendte, danske personligheder.

LÆS OGSÅ: Mangler du også et ‘Vild med dans’-overblik? Få det her

‘Vild med dans’-værtinden oplever dog, at mange udelukkende vurderer nydanserne på, hvor kendte de er, men det er ikke nødvendigvis graden af kendthed, der giver den bedste underholdning.

– Nogle gange kan seerne have en mening om, at hvis de ikke er kendte nok, så burde de ikke være med i ‘Vild med dans’. Der er jeg mere af den overbevisning, at det skal være et dynamisk hold. Så selvom det måske er nogle nydansere, som vi ikke kender så godt, så kan de stadig tilføre rigtig meget til programmet. Og jeg synes, at det hold, der er blevet samlet, som jeg kender til indtil videre, tegner virkelig, virkelig godt, forklarer Sarah Grünewald til Realityportalen.

Blandt nydanserne er Sara Bro, Hilda Heick, Emili Sindlev, Merete Mærkedahl, Albert Rosin Harson, Wafande, Janus Nabil Bakrawi og Vicky Knudsen. 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass har scoret ‘Vild med dans’-babe

Glæder sig mere end sidste år

Sarah glæder sig endnu mere til at lave ‘Vild med dans’ i år, fordi hun har langt mere overskud, end hvad hun havde sidste år. Hun har brugt sommeren på at være sammen med sin søn og sin kæreste,  Benjamin Kaniewski, så hun er altså godt ladet op til at tage fat på forberedelserne til danseprogrammet – et job hun aldrig bliver trær af.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

– Men sidste år havde jeg simpelthen så travlt, fordi jeg både stod med filmindspilning, lavede ‘Kærlig hilsen’, ‘Verdens bedste brætspil’ og ‘Vild med dans’. Jeg havde så mange produktioner på samme tid. Og det var ikke, fordi jeg ikke glædede mig til ‘Vild med dans’. Men jeg var virkelig på arbejde hele tiden.

Samtidig har coronakrisen gjort, at hun nu virkelig savner sine kolleger og at komme tilbage til arbejdet.

– Men i år har coronakrisen gjort, at vi alle sammen på en eller anden måde er blevet nulstillet. Og jeg savner mine kolleger. Jeg savner at komme tilbage på arbejde, siger den smukke værtinde.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki helt i chok: Piotr bløder pludseligt

Læs mere om