'Vild med dans'-vært scorer nyt tv-job

‘Vild med dans’-værten Sarah Grünewald skal være med i den kommende sæson ‘Stormester’.

Af Anna Løwe - 2. december 2019 kl. 13:36

Optagelserne til sæson 3 af det populære show ‘Stormester’, der har Lasse Rimmer i værtsrollen, starter i begyndelsen af det nye år.
Allerede nu har TV2 afsløret, hvem man kan glæde sig til at se dyste om titlen som kommende stormester – blandt deltagerne finder man Line Baastrup, Victor Lander, Jesper Groth, Heino Hansen og ‘Vild med dans’-værten Sarah Grünewald.
Til at hjælpe med at styre de fem deltagere har Lasse Rimmer som sædvanligt allieret sig med komikeren Mark Le Fêvre, så publikum kan som sædvanligt forvente underholdning i stor stil.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sofie Linde får nyt tv-job

Forkortet ventetid

Optagelserne finder igen sted i det smukke og historiske Hofteater ved Christiansborg Slot i København og løbet af stablen i løbet af januar. ‘Stormester’ bør derfor være tilbage på skærmene i løbet af foråret. Og pladserne på publikumsrækkerne blev da også revet væk, og der blev meldt udsolgt kort efter, de blev udbudt. Heldigvis er ventetiden ikke lang.
LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer bliver reality-vært: Jeg ville ikke selv gøre det
LÆS OGSÅ: WOW: Oliver og Gunnvør brugte 60.000 på parterapi
Hvis du savner ‘Stormester’, kan du allerede nu glæde dig til et bonusafsnit 2. juledag. Her samler Lasse Rimmer nemlig det seneste hold til en sidste omgang underholdning. Det afslører han på Instagram – se opslaget nedenfor:


LÆS OGSÅ: Asta og Oscar: Sådan er vores forhold efter ‘Vild med dans’