'Vild med dans'-vært: Det er trist at sige farvel - Her & Nu

'Vild med dans'-vært: Det er trist at sige farvel

Sarah Grünewald har altid svært ved at tage afsked med lille Luis.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. december 2019 kl. 07:25

Sarah Grünewald brugte tredje søndag i advent i selskab med familien. Sammen med eksmanden Rasmus, sønnen Luis på 3 år og hunden Jensen, var hun i Kærehave skov for at fælde årets juletræ.
For den smukke ‘Vild med dans’-værtinde føles det ekstra hårdt at sige farvel, når man lige har spist vafler, kørt i hestevogn og fældet juletræ.
LÆS OGSÅ: Dybt rørt ‘Love Island’-Olivia: Jeg er uretfærdig
– Det er trist, når man har været sammen hele dagen som familie, at man så splitter op om aftenen. Det med at sige farvel til Luis, der så siger: Okay mor, vi ses i morgen. Dét vænner jeg mig sgu aldrig rigtig til, siger en trist Sarah i sin story på Instagram, da hun er alene tilbage i sit eget hjem.
Selvom Sarah Grünewald og Rasmus Backhaus tilbage i foråret gik fra hinanden, er de stadig gode venner og har flere gange bevist, at sønnen Luis er førsteprioritet for dem begge to.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mascha Vang afslører nyt tv-program 
Næste år kommer vi blandt andet til at se ‘Vild med dans’-værten i den nye sæson af ‘Stormester’ på TV 2, og så har hun fået en større rolle i filmen LILLE SOMMERFUGL, et komediedrama der får biografpremiere over hele landet 5. november 2020.