‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

Janus fik et “ja”, da han for to måneder siden gik på knæ for sin kæreste. Men nu er brylluppet aflyst.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. oktober 2020 kl. 10:15

For to måneder siden friede den ‘Vild med dans’-aktuelle Janus Nabil Bakrawi til sin kæreste, 38-årige Kira Møller, der gav ham et klart “ja”.

Med det svar var der udsigt til en kærlighedsfest af de helt store, men parret nåede aldrig dertil, hvor de skulle give hinanden et løfte om at være sammen for evigt. For nu er forlovelsen ophævet, og brylluppet aflyst.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Janus og Karina i ‘Vild med dans’ program tre (Foto: Janus Nielsen)

Det fortæller den 45-årige skuespiller selv på sin Instagram-profil.

– Gifteriet blev ikke til noget alligevel. Så En stille og rolig aften med Maggie ved søerne, skiver Janus til et billede, hvor han er på tur med sin hund.

LÆS OGSÅ: Morten Østergaards klippe: Line er fantastisk

Desværre kan man for en gangs skyld ikke bebrejde coronapandemien for aflysningen af brylluppet.

– Der er kommet ting frem, som vi ikke er helt fælles om. Derfor er vi – i fred og fordragelighed – blevet enige om, at vi ikke skal giftes, fortæller Janus Bakrawi til BILLED-BLADET. 

Janus Nabil Bakrawi & Karina Frimodt i ‘Vild med dans’ sæson 17. Sidste fredag var en ‘Knænk Cancer’-version, og derfor røg ingen par ud. Men på fredag kan Janus igen risikere at blive sendt hjem. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor

Janus og Kira har været sammen i cirka tre år, men har ingen børn sammen. Janus har fra tidligere forhold datteren Amani og tvillingerne Isak og Barbara. Tvillingerne fik han med sin ekskæreste, Anne Sofie, og de blev født alt for tidligt, hvilket tog hårdt på parforholdet. Blandt andet derfor endte Janus og Anne Sofie med at gå fra hinanden.

Nu er endnu et forhold gået i stykker, men forhåbentlig kan han stadig nyde dansen, når han på fredag går på gulvet med Karina Frimodt i ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Hilda gav 13-årige Johanne sine pladser til ‘Vild med dans-Knæk Cancer’

Læs mere om