‘Vild med dans’-stjerne ramt af corona

Silas Holst kæmper stadig for at komme til overfladen, efter han i december fik corona.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. december 2021 kl. 18:55

Silas Holst er ved godt mod, selvom det er hårdt at spille musical, samtidig med at man kæmper for at komme til kræfter efter et forløb med corona.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Silas Hoslt fortæller om sin regnbuefamilie med Nicolai Schwartz… 

LÆS OGSÅ: Türker og Ninos jubler efter konkurs: Nu genopstår ‘Bronuts’

Han blev i begyndelsen af december smittet med virussen, hvilket altså bare var en uge efter, at han dansede i ‘Vild med dans’-finalen.

– Jeg tror, jeg har været ret hurtigt ramt. Det tog fem dage. Men jeg kan godt mærke senfølgerne. Jeg er væsentlig mere træt, end jeg har været før, og jeg har ikke lige så mange kræfter, som jeg havde, før jeg fik corona, men det satser jeg da på kommer igen, fortæller den 38-årige skuespiller og danser.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er årets par 2021?

For tiden spiller han hovedrollen i ‘Kinky Boots’, og musicalen er sat til at få premiere den 10. februar på Det Ny Teater. I løbet af arbejdsdagen mærker han flere gange senfølgerne.

– Så får jeg ret spontane hovedpiner, som også forsvinder hurtigt igen. Og jeg kan ikke dufte noget. Jeg begynder at kunne smage noget igen, men jeg kan slet ikke dufte noget, siger han og tilføjer:

– Nogle har foreslået mig at øve mig i at dufte til en masse skarpe dufte, så det gør jeg lidt en gang imellem.

Selvom Silas Holst stadig ikke er på toppen, så har det på ingen måde slået ham ud, for som han siger, så er senfølgerne bare en del af pakken, og smags- og lugtesans skal nok komme igen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise Hotel’-fyr er ny bachelor

Læs mere om