‘Vild med dans’-stjerne opereret

Den 37-årige skuespiller har været under kniven, og de næste dage vil han i høj grad være mærket af operationen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. marts 2021 kl. 14:04

Skuespiller Simon Stenspil har den seneste uges tid været stille på sine sociale medier, og i det hele taget kommer han til at være stille det næste stykke tid. Han har nemlig været igennem en operation, hvor han har fået fjernet en knude på stemmelæberne.

– Det er en ret kedelig operation, fordi man ikke ved, hvordan ens stemme helt kommer til at lyde bagefter. Men jeg har følt mig i virkelig trygge hænder hos et stærkt læge-team. Og satser på at lyde lige som Christopher om et par uger, skriver Simon Stenspil i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Ærlige Oh Land: Det mener jeg om Martin Jensen

Operationen betyder, at han de næste fire dage ikke må sige noget. Som Simon selv beskriver det, må han ikke sige et kvæk.

– Hvilket bliver mega nemt, for jeg snakker aldrig. Overhovedet! Jeg er sådan den ret så stille type egentlig, skriver han sammen med nogle grine-smileyer.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt for sin rolle som Valter i ‘Badehotellet’, vandt i 2018 ‘Vild med dans’ sammen med Asta Björk. Parret dansede i finalen mod Mads Vad og Molly Egelind.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel går til kamp mod sin mor

Simon Stenspil og Asta Björk i ‘Vild med dans’-finalen. (Foto: Henrik R Petersen.)

Simon Stenspil kan ikke længere opleves i den populære TV 2-serie, men det kan hans søster, 41-årige Cecilie Stenspil til gengæld. Hun passer i tiden efter operationen godt på lillebror.

– Men det vigtigste af alt er, at jeg har tre af de dejligste kvinder i mit liv, som alle passer på mig, og har lovet at snakke konstant for mig, imens jeg bare kun må lytte! Tak Anna Stokholm, Cecilie Stenspil og  Lisbeth Stenspil, skriver Simon til sin kæreste, søster og mor i sit opslag fra hospitalssengen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne gravid

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simon Stenspil (@stenspilsneren)